Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

s7manbs8

Csak nem mentek ki 1990-ben ?[#circling][#circling]

43pbwjg8s

Vazz!
Keresitek az okot a kitagadásra???
egyébként telekkönyvileg Leningrád.
Egyébként Voznyeszenszk.
Doni Kozák sarj...... és szégyenszemre már egyáltalán nem tud oroszul. :(
Pedig van olyan amikor nagyon hasznos lenne.

43pbwjg8s

egyéként meg (csak igy magyar betűkkel)  
Maszla és Mjasza. :)
Enni mindig tudni kell....

hduf42fua

Csak okulásként leírom mitörtént velem a napokban amire ma este pontot tehettem.
A gépem Z tengelye elkezdett lépést veszteni,
mindíg lefelé menetben. Ha elkezdtem gravírozni valamit a háromnegyed részére már 4-5-6 tizeddel is lejebb ment és meg kelett állítani a masinát.
Azt gondoltam a marómotor egy kicsit nehéz és tettem egy visszahúzó rugót. Nem változott semmi.
Kivettem a motort , akkor sem változott semmi.
átcseréltem a tengelyeket a vezérlőnél , na akkor helyreállt a Z ,viszont a másik tengely sietett.Kínomban nem tudtam már mit csinálni a port kiosztást arébb raktam és rendbe jöttek a dolgok. Tehát valószinüleg a számítógépen azon a porton nem bíztonságos volt a jel átadás.Köszönöm a türelmeteket. További jó orosz tanulást,kár hogy én megálltam vele .

designr

Üveg homokszóráshoz szinte bármilyen öntapadós fólia megfelel.Nagy felületeket messzebbről kell fújni akkor lessz teljesen homogén,foltmentes.Én egy egyszerű olcsó kézi homokfúvó pisztollyal kezdtem,kézzel vágtam a fóliát sok éjszakai műszakban..finom kvarchomok..később sírköveseknek komoly pormentes gépeket csináltam ,ez már 40-es szilícium karbid(csiszoló szemcse,kg-ra kapható)szemcsét fújt,márványba gránitba fújnak vele,igaz ehhez már vastagabb fólia kell,a véknyat szétszedi(5mm-es üveget 4másodperc alatt átfújtuk vele)A profi mm-es 3M-es fólia nagyon drága,meg a vágóplotterek nem szeretik..De nagyon gyönyörű dolgokat lehet csinálni vele

43pbwjg8s

köszönöm!
A kompresszorom nem igazán ehhez való ugyan, de finom kis munkákhoz jó ezzel a kis pisztollyal.
Amit eddig csináltam az P200-assal tettem.
Ez a pisztolyka nem fogja levakarni a viszonylag vékony fóliát sem ugy nézem. De ezt is ki kell kisáérletezni még.

Mivel kivágóplotterem nem nagyon lesz egy ideig, igy most a kézi vágdosás maradt. De mellette nézegetem a NET-et és több helyen látok foto- levilágításos technikákat nagyon finom apró munkákhoz. Érdekesek.
Jó lenne többet tudni róluk.

bvadkrcds

Sziasztok!
Ki tud nekem segíteni? Egy barátom szétszedte az autója műszerfalát, és sikeresen letépet egy fólia kábelt. Mivel lehet visrosszögzíteni? Van hozzá ragasztó? Vagy simán beónozzák a fólián az érintkezőket, majd rányomják a nyákra és megmelegítik...  

http://kepfeltoltes.hu/101006/20101006964_b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

frob

sztem annak lőttek...
a vezető a fóliakábelben ezüstözött, a nyák meg réz.. talán... valami olyasmi ezüstös motyival, amivel a hátsóablakfűtéseket javítgatták régen vissza lehetne pacsmagolni...
de... lehet egyszerűbb ha kerít egyet bontóból...és legközelebb nem próbálja meg letépni a kábelt...

juh0557j0

Oracal homokfúvó fólia teljesen jó és plotterrel is jól vágható. 555Ft/ méter ( 50cm széles). Minden héten több métert megvágok sírkövesnek.

juh0557j0

Ha még aktuális, akkor tudok segíteni!

000000000

Ez az üveg átfúvás nem semmi!
És hogy csodálkozunk, hogy nagy nyomással, egy kis vízzel meg abrazit anyaggal hogy vágják a vasat?!

bvadkrcds

Sziasztok!

Mi a különbség a L298HN és a L298N között?  
Nem szúrja ki a szemem.  

rbbhbyvfs

H mint horizontális, azaz a lábai 90 fokban meg vannak hajtva, szerintem....

bvadkrcds

Tényleg!

Köszi![#lama]