Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

robokacsa

ha gyorsító áttételt teszel rá, az előtolás ereje tuti gyengül,ebben igazad van.
a vezérlőt sajna nem ismerem, tuti ez a típusa?

robokacsa

jogos,én is erre az eredményre jutottam

VViktor

Köszi a választ,de érdekes mert a cégtől ahonnan vettem anno,küldtek hozzá leírást ott max 24v volt írva.Ezért kérdeztem csak rá és köszi a választ mind kettőtöknek.

VViktor

Ami a második találatban van azt küldték el nekem nyomtatva.De ott a maximum 24V volt.Ez nagyon jó.

Szalai György

Segítségre van szükségem fogasszíj áttétel méretezés ügyben.
Nyíregyházán kéne átvenni egy szakdolgozatot a hozzá tartozó kiegészítőkkel, beszkennelni és elküldeni nekem E-levélben. Az eredetit pedig visszaadni a gazdájának.
El tudná vállalni egy arra lakó? (Nekem 2x200km.)

svejk

Megkérjük D.Lacit, ebből a haszonból hátha csurran nekem is valami....:)
Hány oldal lehet?

svejk

Biztonsági ráhagyás :)
Gondolom már tele volt a tökük a sok túlfesz miatt elromlott garanciás vezérlővel....

Szalai György

Még nem ismerem a terjedelmét, többször tíz szerintem.
Ha nem lesz jelentkező, akkor marad a posta oda vissza és szkennelem magam. Csak az utazást szeretném elkerülni, a feladatot bevállalnám. És még meg kéne tanulnom  .pdf-et készíteni is.
Gondoltam, hátha van nálam jobb helyzetben lévő érdeklődő.

000000000

Szóval, valamiért nem jön le neked, mi a gond. Pedig többen rámutattunk már.  
A tárcsák nincsennek egyvonalban egymással. Az-az meg vannak csavarodva egymáshoz képest. Ebből adódik, hogy forgás irány függő az elmászás. Ha végig gondolod, a rájössz magad is.  
Mert felüll jobbra nyomja alul balra. Vagy fordítva. Ennyi.

Ha, eggy irányba tolódna, akkor a tengely nem párhuzamos.

svejk

PDFcreator, PDFfactory, stb...rengeteg van,ingyenesek, pár megák.  
Virtuális nyomtatóként épülnek be, gyakorlatilag mintha nyomtatnál csak PDF-lesz a végeredmény.
Így amely progi kezel nyomtatót abból lehet PDF is.
Aztán van pl. az Adobe Acrobat (nem a reader) azzal már szerkeszteni is tudod, de az fizetős több száz mega.

Szalai György

Na, akkor húzok valami talp alá valót. Motortalp alá. Mert marad a hézagoló lemez megoldás.
Fel is tűnt, hogy mikor az alap öntvényen marták a motortalp helyét, akkor az egyik sarkot nem érte el a megmunkálás mélysége. A motortalpnak az a sarka más síkon van, mint a többi három. A lemez motortalp ezt könnyen követi, de úgy látszik, a szíjat zavarja
Le kell bontani az egész elektromos dobozt, hogy hozzáférjek a motortalphoz.

Szalai György

Köszönöm, holnap ránézek.

000000000

Hogy, egészen tiszta legyen, mire gondolok. Mivel nem tudom a konkrét, helyzetet ezért példa: Ha, a szíj vízszintesen fut, akkor a motor tengelyét függőlegesen kell billenteni, vagy le vagy, fel. Gondolom, csak kicsi eltérés lehet, de biztosan van.  
Tehát, a szíj irányára merőlegesen.  

000000000

Szia Gyuri!
Másik szíjjal nem próbáltad? Ki kellene próbálni egy újjal!