Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

igy is lehet persz....
 a kalapácsos modszer adig jo amig nem talál a csö vége téglát vagy közete vagy akadájt!
se le se fel nem kell kihuzni emberi erövel a csövet az biztos ha megakad ! [#wow1]
dehát létezik még sok megoldás ere a célra!

000000000

Szia Gyuri! Ez a tuti megoldás, amit leírtál. Nálunk a 18mm átmérőjű 3-4 méteres köracél simán lemegy szutyakolással.

43pbwjg8s

Közben hurkot már találtunk a gépemnél az elektromos kolléga segítségével. :)
Ha valaki akasztaná magát jó lehet. Egyébként.....

Szalai György

A #6685 folytatása. Érdeklődő levelemre, ma meg jött a válasz.

„Welco 1450  alumínium forrasztó pálca nettó átadási ára 10.300,-Ft+Áfa/db raktári tétel. Ez a készlet 5 db 45 cm hosszú és 3 mm átmérőjű pálcából és egy kis tisztító keféből áll. Kérésre futárszolgálattal is eltudjuk küldeni utánvételes csomagként melynek feladása 1400,-Ft+Áfa.
Az ajánlat 1 hónapig érvényes.”

Nem tud valaki olcsóbban, esetleg kis kefe nélkül?

4um5b65d

Nekem van lágyforrasz pálcám aluhoz, de csak folyadékzárásra jó. Mechanikus kötésre alkalmatlan.
Az elkészült forrasztás látványilag olyan mint hányás.

sanyi84

Nézd meg az omegalabs olsalán, ott van ha jól emlékszem.

sanyi84

Link lemaradt, az hogy minek lehet használni nem tudni.http://www.omegalabs.eu/html/elado.html" TARGET=_fnew>omegalabs

7vpav5d32

Porbeles kell vagy külön pancsos? 300ft szála. Sacra ez csak 2mm-es. Kefe nincs:-).

Szalai György

Sajnos nem tudom melyik típus volna a jobb nekem, vázszerkezeti elemek, teherviselő, sarokvarratos egyesítésére szeretném használni. Tehát amelyik szilárdabb kötést ad. Vastaglemezekből készült dobozszerkezetekre gondolok, meg csövekből összeállított rácsos tartókra. Új lehetőségeket adna a tervezésben. A csavarozáshoz képest megspórolhatnám a csavarok súlyát, a hegesztéshez képest meg a feszültségmentesítést, és a hegesztő berendezés árát.
Mindenkinek köszi a válaszokat.

000000000

Aki tudja segítsen!

A cnc tárra kapcsolódás nemsikerül valamiért.  
Lefut a kapvsolódás és ki ír számokat port hiba ként.
Viszont, a saját weblapomhoz tudok kapcsolódni.
Mi lehet a hiba?

4um5b65d

Nem írtad át a belépési kódot amikor Varsa változtatta.

000000000

Ááá, dehogy nem. Hetente töbször használom.  
Most kb. 3 napja voltam a Hubayon.  

Ha nem jó a jelszó azt kiírja. De, ahogy írtam lefut a csatlakozás és utánna írja ki a számokat egy új ablakba. És ha azt becsukom ki irja hogy porthiba volt.  

7vpav5d32

Ugyanaz mindkettő csak az egyikhez külön van folyósító a másikban ez benne (porbeles) van. Van olyan is amelyikkel acél aluhoz forrasztható.

yuagaci9g

Szeretnem, ha eltoprengnetek, a problemamom!

Nagyon sokszor kell furo file-okat generaljak DXF-bol.
Itt egy pelda:http://cnctar.hobbycnc.hu/Lampas/Egyebek/Inpartire490la12gauri.dxf" TARGET=_fnew>Nehany lyuk .dxf
(Ezen, ACAD-ban a a furatokat "point" jeloli.)
Ezt kombinalom mas megmunkalassal is, egyeb marasokkal.
A gondom ott van, hogy a fenti dxf-et az altalam ismert  
CAM programok kozul egyedul a Mach2 latja...
Ez viszont hibazik a korok megmunkalasanal.
A G kodokat rendszeresen ket, harom post processzor hasznalataval krealom, a fentiek miatt.
Mi lenne az a G kod generator, ami latja a fenti DXF-et?  
es helyesen kezeli a tobbit is?

Valami otlet?

Arany János

Szia Laci!
LazyCam, Cad2Cnc. Mindkettő látja.