Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

szia
A következő mappába kell bemásolni a fájlokat.:
\Program Files\SolidWorks Corp\SolidWorks\lang\english
és nemkel semilyen nyelvet áligatni mert alapbol az angolt iratod felül a magyaritot fájlokal!!!

sanka74

Szia!Köszönöm szépen!Már müködik is.....

gsbwxanch

És mennyire magyar? Minden le van fordítva? Vagy hiányos?

may47wb

Vettem egy sérült gépet, az asztal felfogatás törött. Ez valamilyen alu öntvény lehet.
Ezt mivel lehetne megragasztani? Úgy, hogy jó is legyen, bírja a strapát!
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/K%e9pek/g%fcde01.JPG" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/K%e9pek/g%fcde02.JPG" border=0>

x4rhew5r3

Én is vettem régebben Güde daraboló szalagfűrészt törött alu öntvénnyel. Szerintem ugyan az az anyag. Alu hegesztéssel gyógyítottuk meg.

Szalai György

„Répa nem vót inkább” (Hörcsögök a TV reklámban.)
Rakhattál volna egy képet a hibás alkatrészről.
Loctite 7253 felületalapozó fémekhez és 3951 poliuretán alapú ragasztó.
SikaPrimer-35 felületalapozó fémekhez és Sikaflex-260 poliuretán alapú ragasztó.
Sajnos egyik sem esik azonos árkategóriába az irodai ragasztókkal.
Kell az átlapolt felület, éleket nem lehet egymáshoz ragasztani, törött alumínium mellé rozsdamentes acéllemezt, vagy abból hajtogatott idomot lehet lapolni.

may47wb

Ragasztás érdekelne, mert az jobb mint a hegesztés. Egyik haveromék fának ütköztek, és kiszakadt a motor a helyéről, a csavarokon rajtamaradt a menet. És nem kellett nekik új blokkot venni mert megragasztották, csak azt nem tudom hogy mivel. Hegeszteni nem lehetett volna mert az csak felületi varrat. De gondolom nem minden esetbe jó a ragasztás.

may47wb

Köszönöm! Ott a kép!

s5f8tmfv3

http://www.youtube.com/watch?v=N-cv3R4fWZc&feature=related" TARGET=_fnew>Ha mégsem ragasztás
Láttam már idehaza hirdetni ilyent Vaterán Durafix néven, ahogy a videón is látszik a kötés erősebb az öntvénynél. Ha most tudnék beszerzési forrást én vennék. Szerintem még gépépítéshez is jó lehet.

s5f8tmfv3

Szalai György

Írtam is nekik tegnap tájékoztatásért, a csomagolási egységet és az árat illetően. Majd beszámolok, ha jön válasz.
Könnyű alugép vázhoz célszerűbbnek látom az acélcsavar kötésnél. Kipróbálnám.
(A bringások meg használnak kemény alumínium csavarokat, az is elgondolkoztatott.)

Rabb Ferenc

A Metalloglobusnál (Mór u.2) vettem régebben SOLDERAL pálcát. Kinézetre olyan, mint egy mezei "bádogoscín". A siker titka, hogy mind a két összeforrasztandó darabot alaposan elő kell melegíteni. Gyönyörűen terül a tiszta felületen mindenféle folyasztószer nélkül is. A demóvideón látható próbát nem csináltam ugyan, de jó szilárdságot ad, és pár forintos tétel egy szál.

kfhhyweby

Tanácsot szeretnék kérni,mit tegyek?Z tengely,4Nm Nema léptecs,D40,20-as emelkedésű orsó,1:3áttétel.Marómotor még nincs rajta,ne kotyog,nem lötyög,saját súlya lehúzza kikapcsolt állapotban.Ha majd elindul,mit tegyek,hogy ha megmunkálás után kikapcsolom,ne süllyedjen le az asztalba a Z tengely?

Nemes Mihály

ÁÁÁÁ  már azt hittem, csak én szívtam ezzel a problémával.

Én úgy oldottam meg, hogy egy szereztem, egy pneumatika hengert , és egy puffer tartályt.

És már kész is lett.
Persze nem én találtam ki , Fórumon olvastam és beis jött. :D:D:D:D