Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ez azt jelenti hogy a kerekek érintkezési pontjába esik a csuklópont vonala!

svejk

Beszorulni nem tud mert ugye fixre van húzva, tehát beljebb nem megy a csésze, a pedálnál meg nem a csapágyállító anya hanem maga a pedál és hajtókar menetkapcsolatára gondolok.

KoLa

Amíg ezt írtam a 6462 ben jobban elmagyaráztad!

4um5b65d

Mivel Svejk már kifogyott az idétlen kérdésekből és lankadni látszik a fórum közönsége, most mondjátok meg már nekem, mi a különbség a grafit és a műszén közt ?
:)

KoLa

Ezek olyan nagy igazságok hogy majd holnap körbenézek egy kerót a kocsma előtt mert nem lehet hogy ezt így elcseszték a évtizedeken át!!!!:)))))

svejk

Ha tetszik, ha nem, ez van :)
Tehát erre gondolsz..
A lineáris átalakítónál gyanús valami...

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/d%f6rzshajt%e1s2.JPG" border=0>

svejk

De mi az a műszén?
Különben meg neked tudnod kell ezt a biciklikérdést biztos ezer ilyesmi dolgot esztergáltál már a bolond bringásoknak.

KoLa

Milyen progival rajzolsz?

svejk

KoLa

4um5b65d

A bringásokkal már tele van a hócipőm.
Beállít egy 300 ezer forintos két kerekűvel, majd alkudozni kezd egy 2000 Ft-os alkatrészen. :))

Műszén:  
Én eddig csak 1 alkalmazási helyen láttam ilyet.  Forgó tömszelencéknél , simmering helyett alkalmazzák egy leppelt kerámia alkatrész súrlódó párjaként. (folyadékzárásra)

Rabb Ferenc

Szénkefét még nem láttál? Nanemá!

000000000

De a rúd végén van egy R sugarú kerék, ami hasznos nyomaték átvitelkor X kerületi erővel  görbíti a rudat, így sajnos van nyomatéka a csuklópontra.

4um5b65d

Mé, az is abbóóó van ? :))

000000000

Ez a beszéd, így néz ki ez az eset, amikor forgásirány független! Azaz jó sok tévhit beírás is keletkezett itt nagy magabiztosság mellett...:)