Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

http://www.ahsoftgravur.de/DEMO_eMillRelief7.HTM" TARGET=_fnew>ITT van egy program, ami képekböl pdf-ekböl stb. tud exportálni maróprogramot. Nem próbáltam ki, de talán jó lehet neked...

Nemes Mihály

Köszi, de nem igazán ezt a megoldást keresem.

mivel, hogy nekem pont a sávok közti részt kell eltávolítani , nem pedig a sávokat.

43pbwjg8s

photoshop, invert, ARTCAM, refief?
Butaság?

43pbwjg8s

A sáv-sáv között dolog csupán egy egyszerrű művelet Photoshopban. Tényleg csak egy kattintás, utána pedig akármivel megetetheted amit ismersz, vagy akár ezzel is itt lenn amit Memph mutatott.

Nemes Mihály

Sajna nem megy van benne egy smd proci és a lábai nem lesznek jók.

Nemes Mihály

Ki foglalkozik itt Nyák Marással????

43pbwjg8s

Ha ilyesmi gondod van bármikor, csak szólj. Mármint ha valamit módosítgatni/tisztogatni egyéb mást kell csinálni.
Garfikával szeretek foglalkozni Szívesen segítek.
Sajnos a marás az nem megy (remélem csak még).
Squirreltech (emlékeim szerint) már mart nyákot.

Nemes Mihály

Okés köszi!!!!

Gyúrok még rá egy kicsit!!!
de sikítok ha nem megy.

s7manbs8

Maratással lehet többen. :)

Nemes Mihály

Tudok azt is, van PNP Transzfer fóliám is, de géppel szeretném.  Most ez a heppem :D

me3ua0a6

Memphis által említett programot nem próbáltam, de ugyanaz az elve, mint a bmptocnc-nek. Viszont utóbbiban beállítható, hogy melyik legyen a mélyebb, a fehér vagy a fekete rész. Ezáltal belőhető, hogy melyik színnél mozogjon mélyebben a szerszám. De szerintem egy cut2D-vel is körüljárható a fekete rész. Ezáltal kontúrmarás(gravírozás)-ként felfogható a dolog.
Nekem is nagy álmom a nyák-marás automatizálva :)

Nemes Mihály

me3ua0a6

Sajna én még csak azt próbáltam, más tapasztalatom még nincs.

000000000

Eagle-böl lehet gerber-fájlt eyportálni...

Egyújabbgépépítő

Elég sok NYÁK-ot marok.
http://cnctar.hobbycnc.hu/egyujabbgepepito/KEPEK/NYAK.jpg" border=0>