Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

MoparMan

1. telepitsd a d-re
2. telepitsd másik gépre, csinálj vele bootolható cd-t. igy a klónozandó gépen bebottolva róla, elvégezhető a dolog

MoparMan

3 használd az acronis 11-et az nem ilyen lób@szó bénaság :)

000000000

Nem kell feltelepíteni. Van ezekhez egy bootolható CD, onnan is meg lehet csinálni a mentést. Már nem emlékszem, mert nagyon rég foglalkoztam a dologgal, de a weboldalukról mintha le lehetne tölteni a CD image-t. Sok hasonló progi van, mostanában az acronis-t preferálják. De a Win7 is tud partíciómentést csinálni. Futó rendszerről nem lehet mentést csinálni, hiszen folyamatosan dolgozik( ez nem teljesen igaz, mert az acronis azt hiszem kihagyja a lapozofáljt, de nem túl szerencsés dolog így menteni) . Vagy egy boot CD-ről vagy egy másik rendszerről ments. A nagyobb méret mostanában már nem gond, csak kisebb nem lehet.

s7manbs8

Megpróbálom felfogni, azt pont nem próbáltam még, mert ott meg regisztrálni kellett volna, ahhoz meg nem volt kedvem, meg az is 100 Mega maga a setup.

s7manbs8

Ez a boot CD dolog is értelmesnek tűnik, akkor azt is csinálni kellene.

000000000

Csak írd be a gugliba hogy partíciómentés, és bőséges infót találsz.

s7manbs8

A Windows saját backup programjával nem lehet ezt megcsinálni ?

s7manbs8

Köszi megnézem ezt is. Amúgy se árt okosodni.

Devecz Miklós

s7manbs8

Nem látom, hogy megjött volna.

Devecz Miklós

Adatlapod email címre ment.

s7manbs8

Megnézem , ha oda küldök valamit, megkapom e, nem jött semmi eddig.

s7manbs8

Na várjunk, lehet a levelező programból töröltem ki valamit pont, hogy legyen hely.

s7manbs8

Küldtem magamnak, megkapom.

s7manbs8

Na a végén egy CloneZilla nevű programmal sikerült a 4GB-os lemezt egy 40GB-osra átmásolni CD boot lemezről indítva.

Csak 4GB-os partíciót csinált, most próbálom átméretezni egy EASEUS nevű programmal, amit most töltöttem le az imént. A cél az lett volna, hogy nagyobb legyen , ez a C meghajtó Win XP volt. Remélem ez is megoldódik ezzel , akkor kész, utána csinálhatom tovább a CNC-ket is.