Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

s7manbs8

Lehet méltó ellenfeled lesz a viccelésben. :)

4um5b65d

Muszáj lesz gyúrnom még... :)))

000000000

ez nem a ''segítség béna vagyok!!'hát én az de nagyon..lesli[#worship][#worship][#worship][#worship][#worship]

000000000

mostmár tudom...nem találtam a válasz gombot...de mostmár megjegyeztem 1 életre azt hiszem (Leslie)

4um5b65d

[#eljen][#eljen][#wave][#wave]

000000000

[#integet2][#wave][#papakacsint][#nevetes1][#worship][#worship][#worship]

43pbwjg8s

Ez teccett! :) :)
[#vigyor2][#nyes][#taps]

s5f8tmfv3

Meg tudná valaki mondani hogyan határozható meg egy toroid hálózati trafó teljesítménye? A primer 230, a szekunder 33V. Viszont nem tudom hány Amperrel terhelhető.

keri

Már régen volt, de ha jól emlékszem úgy csináltuk, hogy beterheltük annyira hogy a fesz 10%-ot essen, az ilyenkor mért áramot tekintettük névlegesnek.

Alapvetően a vezeték vastagsága határozza meg maximális áramot, illetve a vas keresztmetszet és a használt frekvencia az átvihető teljesítményt.

s7manbs8

A vasmag keresztmetszet alapján nagyjából meg lehet saccolni.

000000000

Mérd meg a trafó átmérőjét és magasságát és hasonlitsad össze ezen az oldalon található méretekkel.
http://www.giantsound.hu/toroid_transzformatorok.html" TARGET=_fnew>Toroid transzformátorok.

000000000

Egyetértek Veled, annakidején elejétől végigolvastam a Fórumot és most sincs restanciám.

s5f8tmfv3

Átmérő kb. 90mm, magasság kb. 45mm. A szekundere nem gyári, látszik hogy szabélytalanul van tekerve.
Átmérője szerint 75VA, magassága szerint 150VA [#fejvakaras][#kerdes]

s5f8tmfv3

Súly: 1,2Kg. Ez mond valamit?