Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Lécci hasznád a válasz gombot, hogy tudjuk mire válaszoltál. Köszi.

jv7pu3a5p

Vaze, álommunkahely... Megyek én is.[#nevetes1]

keri

[#falbav][#falbav][#falbav]
soroljam azokat a hozzászólásokat az utóbbi 1 órából amiben erre megadtuk a választ többször is?
Erre már nem tudok mit mondani...kérem kapcsolja ki!

43pbwjg8s

"Szerintem az alapokat azért ismerni kellene ahhoz, hogy elkezdj foglakozni egy CNC építésével. "

És nem ezek a kérdések és az arra adott válaszok az alapok.

s7manbs8

Amire igény van és megéri anyagilag is, előbb utóbb létrejön. Mivel pontosan az általad kért FAQ anyag nincsen sehol, nem tudunk ilyen linket adni, ezt előbb meg is kellene írni valakinek, de ha nincs itt senki hirtelen, aki ezt neked holnapra megcsinálja, akkor nincs, plusz munkát nem vállal magára senki csak szórakozásból, főleg, ha nem is magának csinálja, gondolhatod.

43pbwjg8s

Na még utoljára:
Az összes kérdésre itt a válsz a fórumon.
Tessék végigolvasni és megtalálod. Ha nem találnád akkor lehetne azt mondanod mit lentebb, hogy nincs itt.
Egyébként csupán feltételezel.

s7manbs8

Vedd meg valami boltban készen, tegyél rá saját előlap feliratot, és meg is van. :)

keri

Nem is panaszkodok :)
Persze ez éves jutalom nem konkrétan erre kaptam, csak ez is motiválta a főnököt az osztásnál.

000000000

ez az én megtaláltam mindent a Googlin vagy a Fórumon csak nem tudom hogy kitől vásároljam meg az alkatrészeket..

keri

Ilyen nincs boltban, illetve ilyen egyszerű nincs boltban.
Egy enkóder jelét kell számolni, ami fordulatonkénti enkóder impulzust mutatja. Ha eltérés van akkor annak jelzi a minimumát és maximumát, illetve a jitter százalékos értékét is.
Működik már, mértünk is vele, de még finomítani kell rajta, meg dobozolni.

s7manbs8

Akkor gond egy szál se. :)

keri

mert amit mondtunk az miért nem jó?

0gbwyh99

Ha igazán átolvastad volna a fórumot , ahogyan azt állítod , akkor ilyesmiket nem kérdeztél volna hanem konkrét kérdésed volna már . Pld. az helyet hogy "mi a trapéz és a golyós orsó" olyat kérdeznél hogy : "a 800X500X150mm-es munkaterületű gépemre milyen orsót javasoltok ? Fába szeretnék reliefeket marni vele !"
Voltál Te már más fórumokon is ? Hol van még ilyen demokrácia és követelődzés ? MINDENHOL , minden fórumon azt szajkózzák rögtön hogy : "egyszer már le van írva , tessék megkeresni , előbb a fórum tüzetes átolvasása ajánlott hogy kikerüljük a folytonos ismétlést , ..." !!!    

http://www.hobbycnc.hu/Magyar.html" TARGET=_fnew>EZEN a honlapon lévő baloldalt fent a "Kezdőknek:" című fejléc alatti linkeket tanulmányozd át !
Arra sem emlékszem mikor tetted fell itt a kérdést hogy : "Tisztelt fórumlakók , ezt meg azt szeretnék cnc géppel csinálni , gyártani , mi kell nekem hozzá és mennyibe kerülne az !" .
Az alapokhoz meg , ne is haragudjál , nem elég a három héten keresztül napi 3-4 óra keresgélés , olvasás !!!  
Pedig ITT , ebben a fórumban MINDEN eddigi kérdésedre választ találsz , de nem elég csak a 2005.-ös mentést elolvasni , azóta sokat bővült az anyag és a fórumon a tudás szint .[#worship][#wink][#wave]

4um5b65d

Tibi7402 !!!

Használd a "válasz" gombot ha valakinek válaszolsz, mert ha nem teszed akkor nem tudjuk, hogy kinek szántad.
A "válasz" gomb a képernyő jobb oldalán található a hozzászólás időpontja és #sorszáma közt. Előbb klikkelj rá arra és utána írd csak a hozzászólásodat.

000000000