Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

má nem látok, nem kerinek hanem fantomnak. :)

keri

Rabb Ferenc

És ha csak a magyar nyelvűeket kéred, és csak az első oldalon feladottakat olvasod el, mostantól kezdve kb éjfélre minden kérdésedre megkapod a választ. Pontosabban a választási lehetőségeket a sok újonnan szerzett infóból.
És akkor már vagy dönthetsz, vagy célirányosan kérdezhetsz.

4um5b65d

Naaa, ne durvulj...bazzzzdmeg....[#vigyor2][#vigyor2][#nyes][#nyes]

jv7pu3a5p

A googli az ember legjobb barátja, a kutya után [#nevetes1]

000000000

Bocsi de ez nagy segítség volt.
Hát most komolyan azért ettől többet vártam volna ez most mi lenne sértegetés vagy mi?
Szerinted ezzel segítettél bárkinek is?

A golyósorsóra adott 21700 találatból ha csak egy igazán jó linket adtál volna már az segítség lett volna de ez? Mégis mire volt ez jó?  
Ennyi erővel minden kérdésre adhatnád ezt:
Kérdés: A kérdésem „ez”
Válasz: Google > ez > ENTER
Ilyen kurva egyszerű

keri

A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja...a kutyán belül pedig túl sötét van az olvasáshoz.

jv7pu3a5p

[#nyes]
de már megint itt irogatok ahelyett, hogy programoznék...

hostya

OFF
Az a baj a sült galambbal, hogy nem tud repülni...  :)

PSoft

000000000

köszi az infót LZ[#worship][#worship] meg a pfönix mecanot is néztem csak azt hittem van még más cég is ezeken kívül

keri

Naja, nekem is van dolgom. Munkahelyemen a jutalmat kaptam egy kiértékelő műszer építéséért, úgyhogy most már jó lenne megcsinálni :)))))))))

Devecz Miklós

Ha már ezeket az alapinfókat ismered, akkor kérd meg az adminokat, hogy nyissanak egy topikot számodra, és válaszold meg ezeket a kérdéseket.
Az újaknak még jól jönnek.
De félretéve a viccet. Ebbe a fórumba mindenki írhat, megoszthatja problémáit. Lehet tanulni belőle.
Viszont.
Senki se várja el, hogy teljes választ kap itt. Ezek az emberek hobbyból készitenek gépeket, önzetlenül segítenek, de ha valaki állandóan csak egy dolgot feszeget, hamar beleunnak a segítségbe.
Szerintem az alapokat azért ismerni kellene ahhoz, hogy elkezdj foglakozni egy CNC építésével.
Egyébként olvasni, olvasni olvasni. (azt hiszem ezt már valaki mondta elöttem)

000000000

Köszi, erről beszélek. Látjátok ez a baj! Kezdőknek alapinfó itt nincs! Menj és guglizz! Dolgozz meg az infóért. Választ ne várj! Kérdezz komolyabbat!  
Itt a konkrét kérdések 2006 óta:
1. Mi az a trapézmenet  
2. Mi az a golyós orsó és ennek változatai  
3. Milyen lineáris megvezetési technológiák vannak  
4. Alapvetõen a marómotorokról  
5. Milyen vezérlõ szoftverek vannak  
6. Melyik gép megoldás mire való ill. milyen a pontossága  
7. Melyi gép megoldás milyen sebbeséget és erõt tud leadni  
8. Beszerzési források

És senki nem adott normális választ csak ilyet:
Keress rá a gugliban. Vagy itta robotikáról szóló 330 oldalas angol nyelvű pdf.
Na köszi ennyi voltam nem fárasztalak benneteket.  
Jó éjszakát mindenkinek.