Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

most nézem a Powerbelt katalógust . Csak elvileg létezik a 13 as de se a gyártóknál sem itthon sem Romániában nincs készleten .

TBS-TEAM

Mi egy pár szervótengelyen már használtuk vagy 3 éve Hézagoló lemez és azóta is megfelelően működnek.
József

remrendes

Esetleg a Trantorque sorozat?

gaben

Szia Gábor,

hívd föl a fóti Bervina-t hátha van nekik 12,7mm-es készleten.
Én is vettem már tőlük párat léptetőkhöz, nagyon jól működik és könnyebb szerelni, mint a KLCC-t.

üdv, gaben [#wave]

ANTAL GÁBOR

köszönöm mindenkinek . ez a Bervina nagyon tetszik . Holnap felhívom őket . Holnap megnézek egy KLCC 12 est hogy marad e fala ha felfúrnám 12.7 re

sarktibsi

Szerintetek a 13-as képes megszorítani 12.7-es tengelyt? Valamilyen mértékben biztosan , de azért én nem kísérletezgetnék vele , bármikor megfordulhat aztán kész a baj , rengeteg kárt bosszúságot is okozhat a későbbiekben. Inkább akkor már beperselyeznék egy nagyobbat. Hasított perselyeket  én is használok. PL: ha nincs megfelelő patronom.

ANTAL GÁBOR

A Bervinánál van szorító .(9.87 euró ) Nagyon kedvesek voltak  Aki nem ismeri őket annak érdekes lehet a cég . Kuplunggal is foglalkoznak

gaben

Szia Gábor,

szuper, örülök, hogy találtál. Tényleg nagyon kedves a Hölgy, csak ajánlani tudom.

Timár László

Ez egy igen drága mulatság. Venni kell egy dobozos sört, a tartalmát eladni, vagy elfogyasztani, és a dobozból vágni egy csík lemezt. Nagyon nem mindegy milyen sör van benne!

sarktibsi

Hát akkor már több doboz sört is kell venni , 500 ml-es , 1000 ml-es , vas doboz , alu doboz , valamelyik csak jó lesz.
Ha nem oda , máshova jó lehet.[#nyes][#finom][#finom][#finom]

sarktibsi

Esetleg kúpos szorító 24.101.012 A legközelebb álló metrikus méretet át lehet esztergálni (én már csináltam olyat) Általában  Powerbelt-től szoktam rendelni. Ha az egyébként megfelel.

Timár László

Látom te is szakmabeli vagy, gépbeállításkoz kell a tálca sör. Már csak a vízszint miatt. Valaki, vagy valami csak beáll. Ha másra nem sörszintre.

sarktibsi

Az oroszok pont ezért alkották meg 16K20-ast , mindenhol sík felületek , lehet pakolni rájuk. Az IK62-ből tanultak , na de van más fontos különbség is.  [#lookaround]

VighLajos

Motoros találkozókon a beérkező motoros azonnal kért egy doboz sört. Beöntötte a fejébe, eltaposta a dobozt, és berakta az oldaltámasz (stand) alá, majd leszállt a motorról.
[#taps][#pias]

Vetesi75

Azért, ha az 1m/0,02 yízmértékkel beszinteznek egy gépet (azt mi a franchoz csinálták, mikor a geometriája meg úgy áll, mint egy szénakazal?) és billeg, mert az egyik lába a levegőben maradt, az ráírható lenne egy tálca sörre, de sajnos az elkövetők szín józanok voltak...