Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

TBS-TEAM

Leírtam neked mire gondoltam, ez nem szakszerüetlenség nem vádaskodás tb...

Úgy látom nem ismered a szavak jelentését, mikor miit mire kell használni.

Ha nem igy van, valami akkor leírhatod, hogy te hogyan tudod, vagy hogyan csinálnád, és megbeszéljük, hogy A vagy B verzió a helyes, vagy a jó, és ebbe még sokan mások is bekapcsolódhatnak, mert lehet a C-D változat a jó és mindketten tévedünk.

Mostanra már látom, hogy nagyon nagyot tévedtem, hogy veled lehet értelmesen kommunikálni.
Ettől függetlenűl ugyanúgy tisztellek a munkásságodért.
József

D.Laci

Azért érdekes dolgok derültek itt ki számomra.

Ami van kézzel fogható dolgok azokkal nem érdemes foglalkozni mert elvesz az ember életéből 3 percet.

Miközben ami nincs de lehet, hogy lesz az csupán lehet csak 30 másodpercet vesz majd el az ember életéből.

Mert, hát ugye a "lehet" az szakmai, a "van" az meg csak bohóckodása.

"A vantól nem kell félni, ha nincs azon elkel gondolkodni..."  'Varga László'

Robsy1

Inkább gyorsan töröld ki a videódat, amiben össze-vissza dugdosod a pendrivert a PC-be a CD-s telepítés után, és valótlanságokat mondassz benne.

ywathzay

Mutasd már meg (B) te hogy csinálod, ha ő nem szégyenli amit "tett" (A) , akkor miért utasítod ilyesmire? Ha látja, hogy nem jól csinált valamit, akkor tud tanulni belőle, de így...

TBS-TEAM

Nincs esélyed ő fent űl az Olinposzon, mi meg a földön járunk.
József

afjybsise

Nem érthetjük mi ezt, mert árnyékot vet ránk a hanyatló csicsavilág.

PSoft

HISZEK EGY ROBSY-BAN,
mindenható Tiborban, minden hajtásvezérlő Teremtőjében.
És a www.robsy.hu weboldalban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban.
Aki fogantatott Robsy-tól, született...mindnyájunk imádatára.
De igaztalanul, sokat szenvedett(szenved) a HobbyCNC Fórum alatt.
Aztán egyszer (többször)...
Megfeszítették és kizáratták, de...
Újból és újból  feltámadt, és trónjára ült.
Ott ül a Mindenható Robsy weboldal trónján, onnan ítél  tudatlanokat és tudókat.
Hiszek Robsy-ban, a legjobb hajtásvezérlő rendszerek Teremtőjében.
Hiszem a Robsy weboldalt, hiszem a DOS-t, a legjobb op. rendszert.
Hiszem hogy nélkülük, semmit érne a HobbyCNC-s világ.

VViktor

[#nevetes2][#nevetes2][#nevetes2]

TBS-TEAM

Még egy utolsó teszt a DOS6.22 telepítésre Flpoppy meghajtóval
+ DOS6.22 1. telepítő lemezével.

Meddig lehet eljutni 30mp. alatt.

Nekem nem sikerült a teljes telepítés, de még a HDD formázásig sem eljutni.[#nemtudom]
József

hostya

[#eljen] [#taps][#taps]... [#wave]
Remélem Robsy örül neki... még egy [#taps]
Igaz hogy az Isten(ek)-nek nem szoktak tapsolni, de a diktárokok szívesen vették..

dtb

Egyébként erre a floppy kínlódásra van egy sokkal egyszerűbb megoldás is, ha van boot partició, pl. egy DOS alap rendszer.
A "subst" utasítással tetszőleges meghajtót lehet egy adott könyvtárhoz rendelni, ami akár az "A" meghajtó is lehet.
Tehát a subst a: C:\mach3\gcode utasítás hatására az virtuális "A" meghajtót választva C:\mach3\gcode tartalma fog megjelenni.

dtb

[#integet2][#law][#taps][#nevetes2]
Ejnye, Drusza, most már biztos, hogy a pokolra kerülsz, mint isten tagadó... -)

PSoft

Nem kell tapsolni, elég ha csak...alázattal viseltetsz iránta.
Azt szereti a legjobban.

PSoft

Én állítólag onnan is jöttem, úgy hogy...nem lesz idegen a környezet. [#kacsint]

hostya

Én egyetlen diktátorral sem tudtam azonosulni, alázattal viselkedni meg főleg nem..

Ez alól az a 2év sorkatonai szolgálat a kivétel, ahol ugye (aki volt katona az tudja), az alázat is parancsra történt..