Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Azért érdekes dolgok derültek itt ki számomra.

Ami van kézzel fogható dolgok azokkal nem érdemes foglalkozni mert elvesz az ember életéből 3 percet.

Miközben ami nincs de lehet, hogy lesz az csupán lehet csak 30 másodpercet vesz majd el az ember életéből.

Mert, hát ugye a "lehet" az szakmai, a "van" az meg csak bohóckodása.

"A vantól nem kell félni, ha nincs azon elkel gondolkodni..."  'Varga László'

Robsy1

Inkább gyorsan töröld ki a videódat, amiben össze-vissza dugdosod a pendrivert a PC-be a CD-s telepítés után, és valótlanságokat mondassz benne.

ywathzay

Mutasd már meg (B) te hogy csinálod, ha ő nem szégyenli amit "tett" (A) , akkor miért utasítod ilyesmire? Ha látja, hogy nem jól csinált valamit, akkor tud tanulni belőle, de így...

TBS-TEAM

Nincs esélyed ő fent űl az Olinposzon, mi meg a földön járunk.
József

afjybsise

Nem érthetjük mi ezt, mert árnyékot vet ránk a hanyatló csicsavilág.

PSoft

HISZEK EGY ROBSY-BAN,
mindenható Tiborban, minden hajtásvezérlő Teremtőjében.
És a www.robsy.hu weboldalban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban.
Aki fogantatott Robsy-tól, született...mindnyájunk imádatára.
De igaztalanul, sokat szenvedett(szenved) a HobbyCNC Fórum alatt.
Aztán egyszer (többször)...
Megfeszítették és kizáratták, de...
Újból és újból  feltámadt, és trónjára ült.
Ott ül a Mindenható Robsy weboldal trónján, onnan ítél  tudatlanokat és tudókat.
Hiszek Robsy-ban, a legjobb hajtásvezérlő rendszerek Teremtőjében.
Hiszem a Robsy weboldalt, hiszem a DOS-t, a legjobb op. rendszert.
Hiszem hogy nélkülük, semmit érne a HobbyCNC-s világ.

VViktor

[#nevetes2][#nevetes2][#nevetes2]

TBS-TEAM

Még egy utolsó teszt a DOS6.22 telepítésre Flpoppy meghajtóval
+ DOS6.22 1. telepítő lemezével.

Meddig lehet eljutni 30mp. alatt.

Nekem nem sikerült a teljes telepítés, de még a HDD formázásig sem eljutni.[#nemtudom]
József

hostya

[#eljen] [#taps][#taps]... [#wave]
Remélem Robsy örül neki... még egy [#taps]
Igaz hogy az Isten(ek)-nek nem szoktak tapsolni, de a diktárokok szívesen vették..

dtb

Egyébként erre a floppy kínlódásra van egy sokkal egyszerűbb megoldás is, ha van boot partició, pl. egy DOS alap rendszer.
A "subst" utasítással tetszőleges meghajtót lehet egy adott könyvtárhoz rendelni, ami akár az "A" meghajtó is lehet.
Tehát a subst a: C:\mach3\gcode utasítás hatására az virtuális "A" meghajtót választva C:\mach3\gcode tartalma fog megjelenni.

dtb

[#integet2][#law][#taps][#nevetes2]
Ejnye, Drusza, most már biztos, hogy a pokolra kerülsz, mint isten tagadó... -)

PSoft

Nem kell tapsolni, elég ha csak...alázattal viseltetsz iránta.
Azt szereti a legjobban.

PSoft

Én állítólag onnan is jöttem, úgy hogy...nem lesz idegen a környezet. [#kacsint]

hostya

Én egyetlen diktátorral sem tudtam azonosulni, alázattal viselkedni meg főleg nem..

Ez alól az a 2év sorkatonai szolgálat a kivétel, ahol ugye (aki volt katona az tudja), az alázat is parancsra történt..

Arany János

Nem vagyok sértődős.
Az én tudásommal ezt nem engedhetem meg magamnak.
Ezért folytatnám!
Az újabb szakasz itt kezdődik: [#t200p51483#]
és itt ér véget:[#t200p51554#]
A telepítés kérdésen akár túl is léphetnénk, mert az akkori lehetőségeim azóta megváltoztak, tehát nincs értelme beszélni róla!
Józsi lemezével és videójával még nekem is sikerült megcsinálni, és ez nálam nagy szó, mert teljesen járatlan vagyok a témában!
Ettől függetlenül ha Tibor beleegyezik, hogy itt mindenki előtt történjen a dolog, akkor kipróbálom az Ő megoldását is!!!
Ha nem, akkor szerintem nincs is értelme folytatni, még akkor sem, ha számomra előnyösebb lehetne!
Mert az a legnagyobb nyereség, ha bármikor megismételhetem!!!

Megjött a csuda kiegészítő is. most már tudok floppyt írni ezen a gépen!