Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

KoLa

Melyik a régi fajta és melyik az újabb?
Nálam is ilyenek vannak, de ezeket még le szoktam darálni is, könnyebb kezelni és kis helyen elfér.
Egy tepsi van a forgácskihordó végén, a nagyobb forgácsokat átdobom a darálóba hogy elaprózódjon.

sarktibsi

Ja, nekem már fúró olajra sem telik , így hát marad a száraz megmunkálás.

sarktibsi

Nekem nincs szükségem darálásra , a legtöbb hordó csak félig van forgáccsal , de már eléri a 100 kg-ot. (én inkább olyan szerszámot használok ami eleve apróra forgácsol)

KoLa

Ja bocsi! a képek alapján nem ezt láttam.

sarktibsi

Az első képen van példa a HSS-es leszúrókéstől , a többi a TNMG lapka műve.

KoLa

sarktibsi

Makromil 300-at használok (mol) habzásra nem hajlamos (belső hűtőcsatornás szerszámok) a kereskedőnek mindig van készleten. Meg teszek bele baktériúm ölőt.

hostya

"Semilyen lekezelő stílusom nincs,..."

Ááá hogy lenne neked ilyen..[#csodalk]
Vajon miért lettél kitiltva erről a fórumról anno.. -emlékszel még rá?  -

Amit leírtál az csak a te buborékodon BELÜL igaz..-pontosabban csak te gondolod igaznak,TÉNYnek -

Csodálom és tisztelem TBS-TEAM fórumtársunkat a türelméért..

"Ő" ugyanis többet tett/segített ezen a fórumon mindenkinek, mint TE az egész fórumos "munkásságod" alatt. -beleértve a kitiltásod előtti, és utáni hozzáállásodat, és főleg a stílusodat illetően-

Saját vélemény: Kár volt téged visszaengedni erre a fórumra..!
A vér nem válik vízzé..

Alga76

gk6nzg8h4

Szia Kola!
Erről a forgácsdarálásról tudnál valami videót mutatni? Ha nem sajátod az is jó.

Alga76

DOS -os gépen leállítás-újraindítás nélküli pendrive cserére ez lehet megoldás :
https://github.com/vakobo/Unload

Még nem próbáltam kis.

dtb

Egyetértek a leírtakkal! [#eljen]

Robsy1

Sokadszor írom a tényeket:
- Szakértelemmel elkészített USB a barátod, hiszen azzal üzebiztosan tudsz a fapados és a csicsa világ közt adatokat cserélni.

- Ha pedig van 1 floppyd, az mindenre elég, azzal tudsz a  legyorsabbban, legegyszerűbben régi PC-re dos-t tenni.
Ezek voltak 100 hozzászólással is ezelőtt a tétel mondataim, csak a hatalmas troll zaj elnyomja a lényeget.

KoLa

Holnap majd néhány fotót készítek, már nincs kedvem kimenni!fotózgatni!

Arany János

Rendben!
Akkor Józsi lemezével visrosszakom a DOST!
Majd délután.
És továbbléphetek a fájlok bevitelére.