Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

tekes

A korrozió szempontjából a kritikus a felső talajréteg, ahol a víz/levegő tartalom folyamatosan változik.

"Ekének" régen csonkagúla alakú betontuskót használtak, felfelé, a húzás irányába mutató csúccsal. Ekkor húzásra befeszül, beékelődik a talajba. Ma már lehet készen kapni letekerhető horganyzott földhorgonyt is.

Amúgy a támfal egyik fele a földben van. Ha dőlne, a rá támaszkodó talajréteg vele együtt mozog, úgyhogy ez a fél méter látatlanban értelmetlennek tűnik.

kgl

Én itt regisztráltam az ingyenes fusion 3600-ra, sikerült is letölteni de a telepítés után nem indult el, mert hibaüzenetet adott. Írtam az ügyfélszolgálatnak, mókoltak valamit a szerveren és utána el tudtam indítani. Viszont ekkor derült ki, hogy hiába kértem az ingyenes verziót, ők a kereskedelmi verzió 30 napig ingyenes változatát töltötték be nekem. A 30 nap lejárt már, így viszont SEMMIT nem lehet menteni benne, azaz használhatattlan.
Már írtam megint az ügyfélszolgálatnak, de válaszra sem méltattak.
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

kgl

Nem 3600-at hanem 360-at :)
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

Vetesi75

Igen, normális körülmények között úgy kellene működjön, ahogy Te is teszed.
Jól sejted! Így cirka 25 év aktivitásom után, ha nekem véletlenül egyszer a rosszvár építésének tudományából kellene tanulmányt írnom, lenne bőven forrásom, amiből meríthetnék...  :)

gaben

TSanyi

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
A motor elkezd forogni de nem pörög fel.
300Hz-en.

TBS-TEAM

E1-04 300Hz
E1-05 220V
E1-06 300Hz
József

TSanyi

Köszönöm szépen a segítségét.

E1-06 nem volt beállítva.

8tgsdx027

Sziasztok,

Nem rég vásároltam egy Index GS42 4 tengelyes CNC-t C200-as vezérlővel.

Olyan problémába ütköztem, hogy amikor a programot beakarom írni kiáll hibára.

A hibakód: 512 - eingabe gesperrt

Erre a hibakódra azt hozza a gépkönyv, hogy vagy a programnév nem megfelelő (de nálam jó)

vagy a kulcsos kapcsoló nincs input állásba (ami szintén jó nálam)

vagy van egy "data protection switch" 03 840-es kóddal fel van kapcsolva.

De ezt a kapcsolót nem találom, hogy hol lehet. Van valakinek ilyen gépe és tudna segíteni nekem? :(

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?

Előre is köszönöm!

Vetesi75

"data protection switch" Ez általában egy kulcsos kapcsoló szokott lenni a kezelőn.

8tgsdx027

Szia,

Köszi hogy válaszoltál!

Mellékeltem egy képet, hogy néz ki a történet.

A kulcsos kapcsoló amit küldtél input állásban van

TBS-TEAM

Meg is volt mérve műszerrel az érintkező, hogy zár a valóságban,
vagy csak beviteli módba van kapcsolva, de az érintkező kontakthibás.
József

8tgsdx027

Szia,

Köszönöm a javaslatot, igen a kapcsoló ki lett mérve, és működik, de a hiba továbbra is fennáll. :(

Vetesi75

Betűbillentyűk alatt van szerkesztés gomb. Arra milyen képernyőt dob? Ha jól sejtem most a főmenüben van.

8tgsdx027

Szia,

A szerkesztés gombot megnyomva is villog tovább az 512 Eingabe gesperrt hibakód.