Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

freewind

Szia!
Nnálad vagy ismerőseidnél nincs egy 3D nyomtató?
Azzal is lehet csinálni egyet.
Például most hirtelen ezt találtam:
https://www.thingiverse.com/thing:3110733/files

JZoli

Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Ez a nyomtatás lesz, mert már van is aki kinyomtatja.

svejk

Segítséget kérnék ennek a doksinak a letöltésében/beszerzésében.

Jó pár óra szívástól mentesülnék ha meglelném valahol.

svejk

Ehh... hiszen innen simán lejött.

Már amikor meglátom a találatok közt a SCRIBD-et már felidegesítem magam.

svejk

Megelőztél míg bénáztam, de azért köszönöm!

Szasza43

Sziasztok,

MT Deeveloper 1 szoftvert keresek.

afjybsise

Hahó,

5mm-es, tömör polikarbonátot előtető az elképzelés, viszont szegély nélkül.
Nem láttam még a táblát, de úgy tájékozódtam, hogy lézerrel nem lehet ezt eredményesen vágni, viszont gondolom a gyári szélei nem lesznek "esztétikusak" + csak 1800 széles kellene. Vigyem el lapszabász körfűrészre, az segíthet rajtam?

PSoft

Lézer felejtős, ronda/barnára égett a vágási felület.
Lapszabász a nyerő.

afjybsise

Így járunk el, köszi!

Vetesi75

Nagyobb kereskedők vállalnak vágást is.

ANTAL GÁBOR

SGDB vezérlőt szeretnék pozíció szervó módban  a szokásos step/ dir vezérléssel ellentétben 2 fázisú ( encoder)  jellel működtetni . A manuál szerint ez minden további nélkül lehetséges ha a CN-02 paraméter 5 ös bitjét átállítom 1 re .
 Ok, majd megoldom .

De fizikailag hova kössem a A ill B   ( és negált ) jeleket az 1CN csatinál ?
 A korábbi puls illetve sign helyekre ?   Mondjuk az A+ jelet a puls+ ra  az A- jelet a puls- ra  és a B jelet ( hasonlóan )  a sign re?
 Nem találok egyértelmű utalást a manuálban ....

Megpróbáltam csatolni 1-CN csati bekötését de pdf ként nem engedi ( a manuál 484. oldala )

ANTAL GÁBOR

csináltam képformátumot a csatiról

TBS-TEAM

Itt írja a bemeneteket.
Puls: A
Sign: B

József

lebenyi

Sziasztok!
Ha egy frekvenciaváltóra azt írták 550 W akkor ezt teljesen kihasználhatom? Azaz folyamatosan üzemeltethetek rola 550 wattos motort?