Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Arany János

A letöltött leckénél működik, csak a saját rajznál "sztrájkol".

Nekem is NOD32 van. Megéri havonta egyszer azt a pár percet rászánni!

0gbwyh99

me3ua0a6

Segítség!
Szeretném megmutatni egyik ismerősnek a Varsa-motorokat működés közben!
Volt Varsányi-nak két motorról videója, szembekötve egymással, egyik generátorként ment.
Be tudnátok linkelni a kedvemért? :) Sajnos nincs fórum kereső, és 15 perc alatt sem találtam meg... :(
Köszönöm!

43pbwjg8s

Akkor ez kiesett.
Valami bibi lesz ott.
Mennyire "egész" a szoftver vagy mennyire gyógyszerelt?
Minden esetben előjön a probléma, vagy van amikor működik és van amikor nem?

Sajnos nem ismerem a szoftvert...
Csak 2D rajzot rajzolsz és méretezel?
Esetleg 3D és abból készítesz rajzot?
Ha 3D akkor a modellkészítéskor hazsnált méreteket mutatos meg a rajzon, vagy Te teszel felméreteket?  

Ha nincs kedved válaszolni erre a sok kérdésre akkor juttasd el hozzám a szoftvert és a kérdéses állomány! Persze ha ugy gondolod elfogadod a segítségemet. (vagyis segítség próbálkozásomat)

me3ua0a6

0gbwyh99

"Brushless marómotor, ill. közepes telj. főorsó mint cél."  
Varsányi Péter   2009. okt. 22. 15:17 | Válasz | #1028  
És a link : https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/Maromotor%20megoldasok/High_RPM_DC_Motor/High_RPM_DC_Motor_15V.wmv" TARGET=_fnew>ÍME

0gbwyh99

me3ua0a6

Köszönöm!
Jó lenne, ha lenne egy kereső a fóumhoz... :(
De így legalább itt is meglesz :)

Arany János

Innen töltöttem le:http://www.delcam.com/general/downloads/software_dl.asp
A tutorialokkal működik rendesen.
3D-ből készítek rajzot megmunkáláshoz,azonos méretekkel.
 IGEN!!! ELFOGADOM!!!

000000000

Nem biztos hogy fog működni. A PS-Draft-ot külön kell licenszelni ha jól tévedek. Vagyis minden ami működik a Powershape-ben, az "fullosan" működik, kivéve ami nem. :( Ügyes.    
Már kezd rémleni, hogy anno miért nem a PowerMill-t választottuk a cégnél.

Arany János

100% free! Azt hiszem, ami működik az oktatóanyaggal, annak működni kellene saját munkán is. Vagyis én vagyok béna és valamit figyelmen kívül hagyok!!!

000000000

Bizti ? Mert a Powershape csak felületmodellező, és a PS-Draft dolgozik be neki rajzokhoz. Persze simán lehet hogy rosszul tudom. Nézz szét esetleg a Delcam fórumán.
 Amúgy egy másik free progi a Medusa4. Régebbi koncepció szerint működik, ez inkább a rajz felől közelíti meg a modellezést. Reg után adnak egy licenszet.http://www.cad-schroer.com/index.php?&ziel=Products-MEDUSA&land=com&scr=1.1" TARGET=_fnew>Medusa4

Arany János

Köszi! Már jön is lefelé, csak elég lassan.
Próbálkoztam vele régebben is, de feldühített az "Invalid" IP-címmel és inkább ráhagytam.

43pbwjg8s

Szerintem a legjobbat azzal teszed hogy megnézed a MEDUSA-t. :) vakeger jó tanácsot adott! [#eljen][#taps][#worship]
De ha gondolod, letöltöm s küzdök a régivel.

43pbwjg8s

A külön licencelés pedig lehet ok a problémára.
Igaza van vakegérnek ebben is.