Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Kösz! Az nincs meg nekem.  
Ha megvan még neked, átküldenéd?

43pbwjg8s

Egyszerűen közvetlen a gépre kötöttem a bejövő NET-et, kihagyva a routert.
De ha jól értelmezem, nálad közvetlen be van dugva a gépbe és nincs router, hogy el tudd osztani a NET-ed több gép között.

egyébként emléxem, hogy ami elektronnál volt az tipikusan ilyesmi jelenség volt amint amit Te most mondasz. Volt hogy csak azt láttam, hogy fel-le lépeget az MSN-re. Bosszakodott is sokat.

Nekem nyáron jött elő hasonló. De ott egyértelműen a szolgáltatónál volt hiba. Csak nehezen ismerték el.

s7manbs8

netről letölthető ingyenes

s7manbs8

Ilyesmit csinált nekem is.

000000000

Nekem most vifis ruter és modem egyben van amióta áttértem az internett telefon és net csomagra.
Minden egyben van. 4 rgép + 1 usb gép csati + vifi.

000000000

Kösz! Már ballag lefelé, és próba.

s7manbs8

Hátha ez a gond, erre is egy Ászok. Egészség.

000000000

Már hallom is, a koccintás zenéjét:)) Csirió.

besirkyjh

Sziasztok  

Kellene egy kis segitség  

Van lehetöségem 2 és fél Electro craft E 670 motorra , viszont semmit nemtudok rola a NET en nem találtam rola infot , annyit todok rola hogy 30 vagy 36V ig dolgozik .

Tovább.....?

[#lama][#nemtudom]

000000000

Elektron!  
Kérlek, nem hiába koccintottunk az este, a "maci" bőrére. Az éjszaka lefuttattam az ajánlott takarító bájtokat. Talált három dezertőrt. Reggel óta, nincs megszakadás.

Kívánok neked, sok sok Ászok -ot a segítésért.  
Én nekem is gyógyitgatnom kell most pár napig a virus míatt tönkrement idegeimet, némi Geforg által hálából a jó gépért, ide transzportált szilva szörpel, amit lenyomatok, némi árpalével, szőlőlével, ezzel, azzal:)))
Egészségetekre!!!!!! Mindenkinek, különösen a segítőknek!

s7manbs8

Nagyon örülök a sikernek, mikor én is rájöttem a hiba okára, ugyanilyen öröm volt.[#wave][#pias]

dolfi

43pbwjg8s

elektron rulez!!! :)[#eljen][#worship][#worship]

000000000

Megfigyeltétek már, hogy az elektronok mindig tudják merre kell menni, pedig nem is tanulták az Ohm törvényt ?