Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Igen, gyerekkoromba is úgy meg ba--ott a konektor, hogy kiterültem:)))  
Már akkor is felém írányult a keze:)))

000000000

Akkor minden világos...[#nyes]

Arany János

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
PowerShape-hez keresnék segítséget.
Használja Valaki ezt a progit?

000000000

Csak a mazochisták. :D Régebben próbálkoztam vele, de a Rhino jobban bejött.

PSoft

Segítsetek,ha tudtok!
Hogy hívják azt a vírusirtót,amelyiknek ha jól emlékszem egy piros esernyő az ikonja?
Régebben használtam,most nem találom(a linkjét se).[#falbav][#falbav]

Arany János

Legalább valamiben eltérek az átlagtól!
Nekem az Alibre jött be, de mivel csökkentették az Xpres funkcióit kénytelen vagyok másik free után nézni. Nem tudod véletlenül, hogy a méretvonalakat hogyan tudnám "maradásra" bírni?

000000000

Avira Antivirus. Dicsérik, de engem idegesített a bazi nagy reklámablak amit feldobált. Meg frissitési gondok is voltak vele. Inkább az Avast-ra szavazok.  
 Sajna már nem emlékszem a Powershape-re ilyen mélységben. Ha jól rémlik nem igazán támogatja a méretezett rajzokat. A súgó nem segit ? Dimensioning, vagy Drafting kulcsszóval.

PSoft

Köszi ez az,erre gondoltam.[#wave]

Arany János

Pedig kifejezetten CAD.
Valami telepítési gond lehet, mert a rajzolással, méretezéssel nincs problémám.Csak a méretvonalakat a mérettel nem jeleníti meg. Illetve megjelenik, de hiába kattintok jobbal-ballal, szentségelek és csapkodok csak nem marad ott!

000000000

Lehet valami bug is. Az OpenGL tud vicces dolgokat néha. Már rég foglalkoztam vele, de úgy is terveztem tesztelést a karácsonyi szünetre, megnézem újra. Bár ezt a progit nem szeretem, vannak jó dolgai. Amúgy a letöltési oldalon van link egy korábbi verzióra, mert a legújabb nem Vista meg Home XP kompatibilis. Talán próbáld meg azt.

Arany János

Ezzel is ugyan az a jelenség!
Nagyon béna vagyok hozzá!
Ha az ikonokon választom a méretezést, akkor "PowerShape exe hibát észlelt ezért..."

0gbwyh99

Eset (Nod32) senki sem használ ?
Nekem NAGYON bevált !

43pbwjg8s

Milyen videokártyád van?
Az ATI(AMD)-val szoktak hasonló problémák lenni.
Sajnos tapasztalat és ez az egyetlen amiért nem vettem ATI(AMD) kártyát, pedig nagyon jó árfekvésben nagyon jó teljesítményt és minőséget adnak.

De ez csak egy hiba lehetőség persze.
Nehéz pontosan elképzelni azt amit mondasz.

4um5b65d

0gbwyh99