Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Az én ajzatom (a laptopban) még egy kicsit meg is tört, amig abba dugtam mindig ezt csinálta.

s7manbs8

Hátha csak annyi a baj.

000000000

Sajnos valami szoftver, vagy beállítás gond lehet, mert 3 db USB van rajta, mindben ezt csinálja. Cseréltem már kábelt is, ugyan az. Egeret is használok, és azt bármelyikbe dugom, semmi megszakadás nincs.
Próbáltam már keresni a hibát, de annyira nem vagyok PC guru.  

Kedves Ati! Szimpatikus, a gyógymódod. Intézd el, hogy a Jézuska hozzon újat helyette. Már megy is nagy ívbe...
Rólad is elhiszem, hogy Jézuska vagy csak hozzad:)))

s7manbs8

Ha már dobod, úgy próbáld, hogy az én postaládámba repüljön, jó ! [#circling][#circling]

000000000

Oké! Az az ODA KÉNE:)) Már, csak a Jézuskán múlik:)) (T.Ati):)))

000000000

Lehet hogy nincs elég térerőd, és ha megszakad nem csatlakozik újra csak ha megint bedugod. Nem lehet valami automatikus újracsatlakozást beállítani ?

000000000

Nem tér erő kérdése mert, vezetékes modemes Matáv. Nem kell beállítani csatlakozást, rádugom és van. Nem úgy mint a régi ADSL nél.

s7manbs8

Nekem vírus csinált már ilyen hibát kb.

Bicska

Nekem ugyan ez, de a router a sz@r, immár az 5. ...:(

43pbwjg8s

Bár gondolom értesz hozzá, de ne vegyél mérget arra, hogy rosszak azok a routerek.
Nekem kettőre mondta a kedves szolgáltató, hogy ott kell legyen a probléma. Reseteltem, ujarindítgattam... átkábeleztem mindent ujra.... Nem ment rendesen a NET. A végén kivettem a folyamból és direktben tényleg minden jól ment....
Aztán később kiderült hogy nem csak nekem van gondom a környéken, hanem nagyon sokmindenkinek. Mindenkinek a routert próbálták felelőssé tenni.
Egy hónap volt amig elismerték, hogy a hiba náluk van és két hét mire rendbetették. Anno erről hír is volt az INDEX-en.
Visszatettem az ominózus routert és lássatok csodát! Azóta is kitűnően mükodik. SEMMIT NEM CSINÁLTAM VELE!!

Ne kérdezd! Nincs logikus magyarázat.

s7manbs8

Nekem meg egy olyan vírus volt a felelős, amit a 13. víruskereső vett csak észre, de az ilyen hibát, egy új rendszertelepítéssel ki lehet zárni otthon.

000000000

Sziasztok! Lenne egy kérdésem tud e valaki az A.G.E.2 cnc vezérlőről valamit esetleg dolgozott e már vele valaha is.Tud e nekem segíteni használatában,programozásában(x-y)mozgás vezérlést tud és egy angol marógép van fölszerelve vele.Ha valaki tudna segíteni szívesen venném köszönöm.

Bicska

Az tutti, hogy a kábeles rész megy, csak a wifin nem, és bárhol máshol müdik a laptopom wifiről....Egyébként volt smc, 3 netgear, 1 asus..[#violent]

000000000

Kösz a segítségeket, tanácsokat, mindenkinek. Sajnos ezek már szinte mind megvoltak.  
Elektron, mejik víruskereső volt az a bizonyos?

KisKZ, hogy érted azt hogy kivetted a folyamból???

Az érdekes az, hogy van amikor néhány percig bírja, van mikor órákig.
Pl amikor először kérdeztem, már 20 perc alatt 10-12 szer bontott. Most, 2 órája megy kb.

s7manbs8