Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Jahhh...
Hogy Neked eddig nem volt??? [#vigyor2]

cpzh3wnf

Üdv

Egy szakit keresek egy nct90t-s géphez (tcfm-100) lenne egy két kérdésem. Ha valaki tud írjon nekem egy privát üzenetet .

Kidwick

Üdv kedves tagok!
Segítségre van szükségem ennek a valószínűleg hordóra vagy valami edényre rögzíthető vibrációs szita,rosta vagy paszírozó( ?)beazonosításában . Az elején található potival lehet a rezgést állítani. Ha valaki tudja,hogy mi ez konkrétan az ne tartsa magában!  Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

PSoft

Hogy mi ez konkrétan, azt Te magad is leírtad. :)
Szerintem...
A kérdés inkább az, hogy mire is használhatták.

jani300

Egy YouTube ról mentett kép .
Mi lehet ez ?
Komoly műhely is 3 fázis "csinálót" használhat ?
Mert én annak gondolom .

797w0yfti

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi esztergapad beazonosításában. Nem rég került, örökség révén hozzám és szeretném kideríteni a típusát. Sajnos típustáblát sehol nem látok, csak egy nyilvántartási számot. Annyit sikerült kiderítenem hogy ez egy transzmissziós hajtású esztergapad. Ha esetleg valakinek van ötlete kérem írja meg. Köszönöm!

Csuhás

Valószínűleg nem kideríthető a típusa. Abban az időben minden kisvárosban volt legalább egy öntöde, ahol esztergát is gyártottak. Egy kaptafára készültek, faék egyszerűséggel. Szóval igazából semmire se mész azzal hogy ismered a típust. Ha esetleg segít hívd ezentúl "Kővári és tsa Orosháza" típusú esztergának. :- ))

797w0yfti

Értem.
Kösz a tippet. :)

frob

Sziasztok

Ezt a szénszálas anyagot milyen maróval vagy egyéb módon lehetne jól megmunkálni?
Az stimm hogy vizes vágó jól megoldaná, de olyanom nincs, marógép az van, de milyen szerszám kellene hozzá?
Lézeres topikban kérdeztem, de itt is, hogy esetleg lézerrel lehetne?

Előre is köszi!
R.

gaben

Perfor azt írja, hogy ehhez kompozit maró illene a legjobban.
Biztos baromi drága, de rá kell kérdezni.

frob

Köszi,
Kiindulásnak jó!

jani300

Imerős vett egy használt ruhaszárítót .hőszivattyúsat vagy mi a bánat .
Most ebbe valami közeges kompresszor lehet ?
Fektetve rakta a csomagtartóba és E90 es elektronkai hibát ír ki .
Használt ,kintről lomizott gondolom .
Csak érdeklődöm nem e az a baj hogy elfektette ,és röbtön bedugta otthon (mint a hűtők)

jani300

Semmit nem foglalkoztam a szárítókkal ,de most ezt találtam ,úgyhogy lehet hogy a döntve szállítás volt a gond .

hegedűs györgy

A Gergely azt mondja, hogy PCB-re megefelel.
Az árából kiindulva egy próbát megér. . .
https://www.cncpart.hu/maroszerszamok/kukorica-maro/kukorica-maro-4x22mm
Gyuri