Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

jani300

Iszom egy kávét , és utána a kardomba dőlök ....
Ha a villanyóra ne, lenne elég itt van még ez is ...

Lacibácsi

Na innen szép nyerni!
Cseréld be a MÉH telepen valamire [#kacsint]

jani300

Még ha az enyém lenne ! :(

jani300

De egy érdemi kérdés ...
Van e jogosultsága a sok agyagedénynek a műszaki vizsgán kismirglizni az alvázszámot .
No nem kajakra egyből , hanem az évek során apránként .
Hajlok rá hogy ez szándékos rongálás is lehet .

PSoft

Tudjuk hogy Te, mágnesként vonzod a rozsdás vasakat.
No de ezt meg...hogy??? [#nemtudom]
Ezt már a...mágnes se fogja! [#vigyor]

Lacibácsi

Gondoltam hogy nem a tiéd... Ezt se sokan vállalják el[#csodalk]

jani300

Ismerős vette ....
Ebbből megyek nyugdíjba ,az már tuti .
Szakember pedig . Kormányművet akartak cserélni mert nagyon himbi limbi . Alánéztem tegnap ,momdom neki ha talán meghúznátok a maradék 3 csavarját a kormányműnek ?
Ide többet teherató egy rakomány arannyal se biztos hogy bejöhet mégegyszer .
Nekik ez az első és egyben utolsó (itt) , én meg hülye vagyok . Ha bár volt a kettétört kismerci ,az is az övék .
Azt else bírták törni ahol megcsináltam ,csak jóval hátrébb :)
Fogja a mágnes , találtam egyet a plató alatt , anyagvizsgáló műszer , le se tagadhatták kiktől vették .

jani300

4kilót mondtak a munkára látatlanban ...
De én se láttam mielőtt megvették , volt már hegesztve , de már az is elporladt .Tudtam pedig jobbat neki ugyanilyen árban ...
Nagyon benéztem ezt ,ha nem csinálom meg ,biztos méhtelep . Ki volt valami gumis franccal kenve utoljára .
Egy pozitívuma van ,purhab nincs benne .
Azt hittem platós , azon kevesebb a luk . Hát nem .
Levettük tegnap a platót is .
Most már félre kell tenni a platót is hogy kidobjam .
Pedig befejeztem ezeket a rozsdaboglyákat már elvileg , ráfáztam hogy próbáltam segíteni .
Nem igen vannak ilyen rosszak még a méhben sem ...
Egyébként a kép nagyon kiemeli , de ilyen az állapota .
Mindegy megyek nyugdíjba ezután :)

Lacibácsi

Ezen már nem is nagyon látni milyenre kéne csinálni, hogy nézett ki gyárilag. Vagy tudod fejből?
Érdekes lenne egy törésteszt eredménye...
Mikor kezded a nyugdíjas létet?

jani300

Szeptember 15 ,akkor töltöm a 65 évet .
Én látom milyen volt .
Amit mutattam az csak a fellépő része nem igazán van  tartó szerepe .
A törésteszt valóban érdekes lenne .
Agyon van már foltozva azt nem én csináltam .
Amit mutattam azt szépen megcsinálom viszonylag ,mert ott muszáj , megnézték már hivatalosan is ,azt a részét .
Az első hídtest csatlakozása a nyúlványhoz az a betegségük ezeknek , ott kell nagyon megnézni ha vesz az ember , de mind ott korrodált -
Egyébként volt hogy keresni kellett tranzitot , hogy egyáltalán hogy nézhetett ki a hátsó laprugó csatlakozása , mert annyira agyon volt gányolva mindenféle vasakkal ...
Az biztos hogy ez az utolsó .
Biztos csinálok még , de úgy nem hogy mindent , csak egy körbejrétázott részt , de azt rendesen akkor . De inkább semmit .
Egyszerűen nincs vége esik szét mindenhol .
Nem hagytak békén ,megnéztem most egy büszke merci töltését, hát nincs . A hossz bordás szíj helyén egy vezérműszíj van , lazán , teljesen más módon feltéve , és mégsincsen töltés :)

PSoft

Egy pár gondolatra visszatérve a samsung plasma TV-hez...
[#t200p49083#]
Többen ajánlottátok -itt is, magánban is- pikk-pakk megoldásként a szervíz menü "képforgatási" lehetőségét.
Nos...
Ennek a TV-nek a szervíz menüjéből valamiért...hiányzik a "HV Flip" opció. [#nemtudom]
Menüből, nem tudom a képet "kedvem szerint" forgatni, se "H" se "V" dimenzióban.
Viszont...
Ezen az oldalon találtam a TV-hez egy szoftverfrissítést.
Lesz ami lesz alapon...
Letöltöttem és egy pen drive-n odaadtam neki.
Elfogadta, két perc alatt telepítette, újra indult és láss csodát...
Helyreállt a fejreált világ! :) [#eljen]

Lacibácsi

A szeptember 15 már nagyon közel van, kívánok előre is hosszú és egészségben töltött nyugdíjas éveket!
Arra nem gondoltál hogy másik kuncsaftkört kéne megcéloznod? Akik nem a végletekig használják az autójukat, és hajlandóak áldozni a karbantartásra is? Mindenhol azt hallani hogy nem lehet találni korrekt szakembereket.

hostya

" ...Akik nem a végletekig használják az autójukat, és hajlandóak áldozni a karbantartásra is? Mindenhol azt hallani hogy nem lehet találni korrekt szakembereket."
=======

-Akik a végletekig használják az autójukat,azok nem igazán szoktak áldozni a karbantartásra...

-Korrekt szakemberek vannak most is,-nem is kevesen- csak azok nem vállalják el az ilyen járművek javítását.. [#smile]  -Lehetetlenre nem vállalkoznak, ettől korrektek- [#eljen]

-Jani meg elvállalja..[#rinya] [#falbav]

Ő tudja, ő vállalta, neki kell megcsinálni valahogy..
Az hogy megéri-e az ilyen vas(oxidokkal) foglalkozni(?), arra megint csak Jani tudja a választ.

jani300

Gazdasági totálkáros , nem éri meg ,tudja ezt más is .