Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

,,Mit lehet ilyen esetben tennem"

Én egy tájékoztatási kötelezettségnek eleget tévő E levél küldés mellett döntenék, fotók csatolásával, megemlítve, hogy ez már egy előbbi időpontban is megtörtént és hogy a hiányosság pótlására azóta intézkedés nem történt.
Ugyanezt a tartalmat elküldeném a szolgáltatónak ajánlott levélben is és megőrizném egy fénymásolatát.

ANTAL GÁBOR

Hasonlóan jártam én is . Nekem még a régebbi fajta plombazsinór volt ami szépen elkorrodált . Jeleztem a leolvasónak , kértem segítséget vizsgázott szakdolgozótól . Az óraszekrény ( Émász által eőírt) átlátszó ajtaja a napsütéstől bemattult  ( A leolvasáskor vízzel kell ecsetelni hogy a fénykép jó legyen )
Azután tavaly egy kazáncseréhez kellett egy EPH és megbíztam egy céget . Gyenge 160 ezerért megcsinálták az EPH-t  hoztak egy új doboztetőt és kicserélték a plombát  ( most olyan mint a tied). Akkor kezdhetek reszketni....

PSoft

Egy számomra "érdekes" jelenség, amire nem tudom a magyarázatot.
Samsung 59"-os tíz év körüli plazma TV.
Ő lenne az...

A "jelenség" amit a TV produkál:
Egy lakásban áthelyezés -egyik szobából a másikba- után...
Bekapcsoláskor a Smart logó még pozícióhelyesen jelenik meg, viszont utána...
Minden "megfordul", a feje tetejére áll a képernyőn.
Amúgy, a készülék minden funkciója működik hibátlanul, csak hát valamiért...feje tetejére áll a világ.
Így meg ugye...elég macerás TV-t nézni. :)

Találkozott már valaki hasonló "jelenséggel"?
A "vidd vissza a régi helyére és jó lesz", vagy a "ne nézz TV-t" meg a "szereld a talpát a tetejére"...nem opció. [#vigyor2]

dezsoe

gaben

Semmi problémád nem lesz belőle, feltéve, hogy te jelented be és nem a leolvasó/ellenőr, stb. veszi észre.
Tavaly én is hasonlóképpen jártam, kölyök vizslám lerágta a plombazsinórokat, plombástól. [#vigyor]
Felhívtam az eon-t és amikor kijöttek, lefotózták és cserélték a plombákat mindenhol.
Mázli kutyám miatt persze elláttam egy nyitható ajtóval az egész hensel mérőszekrényt.

Bencze András

Win fos esetén Alt Gr+irány-al fordul a kép, ha tudsz előszedni billentyűt, próbáld meg.

Rabb Ferenc

Ezt Neked írta, hogy gyenge vagy? Verd már pofán! Kétszer, csak azért ha esetleg az első félreértette volna (Hofi)

dezsoe

Az nem Windows, hanem Intel videokártya esetében igaz, ez meg egy TV.

KoLa

Na működik!csak csinálni kell,persze reggel kezdtem 8kor és 11re lett kész!
Itt egy kép a délutáni fogyasztásról.
Az előző állás az első képen látszik.

KoLa

Előző állás 54455,3kw
most: 54458,4kw
A szalagfűrész fogyasztotta.

KoLa

Már csak azt kellene tudni hogy mennyire mér pontosan?
Ott van az előlapon 75 r/kwh, vagyis az alu tárcsának a jelöléssel, itt piros, 75 fordulatot kell tennie mire a számláló 1kw/h változik.

Mi esztergályosok nem vágjuk ennyire a villanyórát![#nyes]
Ordasi Gábor a mi emberünk ebben a témában.

https://youtu.be/iP-UmYyNh0U
https://youtu.be/1f4Rm6blTn4
https://youtu.be/nn6PzGkvz0I

KoLa

jani300

Kellett hidalni vagy nem , kíváncsi vagyok :)
De gratulálok !

jani300

No , 1.25 körül látszik a kis hidalás amit emlegettem .
Csak ezért ,keresgéltem a videókban :)

KoLa

Nem hidaltam csak bekötöttem, működik.
Akkor most jó, vagy rosszul mér?