Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Miki2

Az biztosan nem.
Sem tekercs, sem fékre utaló egyéb alkatrész nem látható.

jani300

Előszeretettel használják a röpsúlyos segédfázis megszakítást .
A dekniben lévő egyéb alkatrészek ,és a tengelyen lévő lemezdarab alapján a segédfázist szakítja meg ha felpörgött (vagy csak az indító kondenzátor áramkörét ).
A neten láttam csak ilyet még egyébként .

jani300

Ha jól tippelek ,akkor egy külső indító nyomógombbal váltható ki .

3vv2btrhv

Feleségem most a tűzhelyre felrakott egy hideg vizes lábast , de a főzőlap meleg volt , szerinte elpattant az üveg .Nem indukciós , hanem sima fűtő betétes .Használható ez még ?

Miki2

Köszönöm a válaszod.
Szerintem is ez lesz a jó megoldás.
Holnap délelőtt teszek rá egy nyomógombot.

sastas

Hivatalosan nem javasolt. Ismerős széttört kerámiával használja évek óta. A kifutó leves tud zárlatot okozni, hogyha lefolyik, meg összekarcolja az edény alját maximum... Egyébként amit felraktál képet az látszólag nem törött.

9b6n3fn2n

SOS keresek Debrecenben vagy közel hozzá DC szervo hajtásban jártas szakembert. A gép 2009-es még Tibor Gyuri készítette.Mivel Ő sajnos pár éve elhunyt nem tudom segítségét kérni.  Tegnap egy munkánál Z tengelyen lévő motor felfórósodott. A program hiba nélkül végigfutott. Most ha feszültség alatt van és nem dolgozok vele akkor is melegszik.

e37a4y39

Sziasztok . S.O.S kellene valaki aki Székesfehérváron
aki némi vasmagért segítene összelőni egy mach3 esztergát . Kompletten
lett véve ,a mechanika  szétszedve letakarítva , hézagolva ,
kopott alkatrészek cserélve . A főmotor kapott egy frekiváltót amit be kellene kötni és beállítani , stb . Ez egy elektromos motorépítő , fejlesztő
startup csapat . Saját alkatrészeket szeretnének gyártani pl: kerékagy , lánckerék , stb . Ha lenne valaki aki $ ellenében segítene az mielőbb lőjön
emailt , a baczako1970- kukac- gmail-pont - com-ra . Vagy hívja a nulla hat húsz 452 ötven kettő 74 - et .
Kösz .

RJancsi

Hallotál már a floodolásról? Amikor valaki ugyanazt a hozzászólást több helyre bemásolja, nem mintha attól több információ származna? Csak épp azt a topicot nem sikerült megtalálnod, amibe tartozna.
[#t20#]

3vv2btrhv

A körmömmel ha rá simítok , nem érzem a repedést . De az asszony már tűzhely cserét kiáltott .

RJancsi

Jobban jártál volna, ha meghallod amikor először jegyezte meg: "már kicsit kopott ez a főzőlap, bezzeg a szomszéd asszonyék most vettek újat". [#nyes]

Arany János

Sziasztok!
Küzdök a Grbl nevű programmal.
Többé-kevésbé boldogulok is.
De!
Hogyan tudnám eltüntetni a koordináta eltolást belőle?
Az "y" és a "z" tengelyen is ott van és nem jövök rá, hogy hogyan tudnám nullázni.
Segítene valaki?

Arany János

Érdekes!
Miután felteszi az ember a kérdést, nem sokkal később megleli a választ!

e37a4y39

Miki2

Még egyszer köszönöm.
A külső nyomógomb bejött, rendesen működik.