Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

gabi

Szia
 Olvasd el a hozzászólást! Csak 10-es a henger menet,talán már nincs is ilyen gép.

jani300

Köszönöm ,ezt utólag meg is találtam már .
De hát forgácsló fórum is , akár fel is fúrható , ha belefér .
De elképzelhetőnek tartom hogy anyagtakarékosság miatt nem lehet felbővíteni .
Sokkal drágábban találtam máshol hasonlót .

jani300

Vagy leszedem a gép tengelyét :)

B.Zoltán

Én ilyet vettem. Akkor még 6000 körül volt. Most már az új szabály szerint az áfa miatt amit ráraknak a kínaiak 9000-10000 körül lenne.
Aliexpress - Csiszoló adapter

Én nagyon megszerettem. Nem minden flexnek olyan átmérőjű a nyak része, de a vékonyabb nyakúakra lehet nyomtatni vagy esztergályozni közdarabot. Nekem volt olyan flexem is, amire pont jó.
Csiszoló szalagot meg könnyű hozzá gyártani, fel lehet darabolni a széles csiszolóra valót, szikével kicsit be kell vágni a megfelelő szélességre, és körbe lehet szakítani. Egy széles csiszolóból 5 db keskeny szalag lesz.

jani300

Köszönöm !
Az első kerék mi módon lehet csapágyazva ?

B.Zoltán

Szerintem megérné megvenni, és van hely a 14-es menetre.
Kis trükközést igényelne a befogatása, mert hordósított a futófelület.

B.Zoltán

Nincs ott "nagy" csapágyazás, egy luk az acél betéten, amiben a tengely fut.
Néha kap egy kis olajat. Ha nagyon üzemszerűen használjuk, akkor javításra fog szorulni, de nem ügy javítani.

jani300

Ez szép :)
Egy nagyobb van ,majd megnézem abban szorul a kiskerék .

Szeles59

Szeles59

Vásároltam egy 48v-os tápegységet de nem tudom elindítani ,minden segítséget elfogadok.

PSoft

svejk

Jó lett az "O" gyűrűs megoldás, köszönöm még egyszer a tanácsokat!

D.Laci

Részletek?
Hova raktad az O-gyűrűt? Milyen méretű?

szabo janko

Sziasztok. A következő problémám van egy HITACHI SJ 200 as frekiváltóval. Külső potméterről illetve elektronikáva összekötve egy számítógépről vezérelni a ford számot. Nem találtam azt a beállítást meg ahol kiadná a potira menő 10 V ot. Az A paramétereknél kereskedtem de nem jött össze. Hol rontottam bénáztam el a dolgot. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.