Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Ilyen aron van kereslet ezekre a rajzokra? Egyszer ketszer engem is megtalaltak a grabcaden levo kettengelyes aprito terveiert, de soha nem lett belole semmi.

3vv2btrhv

Új technikákat csak nagyon indokolt esetben tudunk felvenni, mikor az oldalon már jelentős mennyiségű (több oldalnyi) olyan termék szerepel, ami ezzel a technikával készült.
Kérjük, hogy ennek megtörténtéig használd a rendelkezésre álló technikák közül a legjellemzőbbet!

3vv2btrhv

Nincs rá kereslet , mert van ingyenes !

3vv2btrhv

Évekkel ezelőtt tudtam csak eladni , mert akkor még újdonság volt .

Rabb Ferenc

Akkor miért erőlteted? Ez így csak idő és pénz pocsékolás  [#conf]

remrendes

3vv2btrhv

Stratégia : megtervezem Fusion 360-ban , felteszem a Meskára , ha megtetszik valakinek , akkor megcsinálom .Igy az anyag nem áll fölöslegesen egy termékbe .

Rabb Ferenc

A vevőnek az tetszik meg, ami szépen van csomagolva! Megnézi, megfogdossa, körülszaglássza aztán ha még mindig annyira tetszik neki - talán megveszi.

De nem egy elképzelést ismeretlen fájlformátumban...

Ja, és az emberek nagy része nem a Meskára jár vásárolni, hanem a hetipiacra, ahol az előbb említetteket megteheti.

galiba

Cserébe viszont a Meska biztosan jól jár a magas, semmit be nem vállaló magatartásáért járó jutalékával...

3vv2btrhv

Piacozás már nem menne ( egészségi problémák) . De van elképzelésem arra amit mondasz .Felmelegítem a régi galériás ismerőseimet .

sufnituning

Van egy olyan mondás: Az élet nem egy habostorta.[#vigyor]

svejk

A hidraulikában jártas fórumtársaktól kérdezném, hogy egy 4 mm-es "O" gyűrűvel le lehetne tömíteni az alábbi skicc szerint egy munkahenger végét?

( a méretek mm-ben és nem elírás)

Minden adott, a szerkezet valamikor a háború után készült, de az eredeti tömítési megoldás elég kacifántos és bonyolult a szerelése.

Talán akkor még  nem is léteztek "O" gyűrűk, gondoltam egyszerűsítek rajta...
(sajnos nagyobb keresztmetszetű gyűrű nem fér el)

Csak nem vagyok tisztában azzal, hogy ekkora méretben és 140 bar-on is működne a dolog.

Borcz

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni.

Vízhűtést keresek az uj maró motorhoz. 1/4 méret.

A másik maromotoron egy Pcböl kiszuperált vízhűtés van rajta, tökéletesen müködik. De most eléggé kevés a választék, Hardware apron és Jófogáson. Ha esetleg van valakinél egy nem használt szett, megnézném ill megvenném.

Köszönöm

svejk

Hmm... Ezen irodalom szerint a 140 bar nem akadály, de nem találok segédletet az  "O" gyűrű vastagságának kiválasztására.