Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Igen , szerintem is . Na mindegy, próba szerencse alapon .

Béni

Határozz meg magadnak egy óradíjat a modellezésre! Az alapján kalkulálhatsz egy árat, esetleg hozzáadva az ötlet értékét.
Mivel nem tudod ellenőrizni a felhasználást, ne sokat hezitálj, örülj az egyszeri bevételnek is!
(Szerintem 20-40 eFt már ok az örömre.)

3vv2btrhv

Na akkor alul kalkuláltam .[#csodalk]

Béni

A piac dönti el.
De biztosan van egy alsó érték, ami alatt inkább "bedarálod".

remrendes

Én is ezt javasolnám. $/óra vagy $/db. Pl. Paypalos utalással.

3vv2btrhv

Igen , inkább ingyen elajándékozom .

3vv2btrhv

Rabb Ferenc

Biztos vagy benne, hogy a "fusion" anyagmegjelölés pontosan fedi a "készterméket"? A vevő egy tálat vár a pénzéért, és egy e-mailt kap egy értelmezhetetlen fájllal. [#confused]

Szerinted hány ember ismeri és használja a világon a Fusion 360-at? Te is kenyeret veszel a boltban és nem sütési receptet...

Rabb Ferenc

TBS-TEAM

A leírásnak egyértelmünek kell lenni a vásárló számára, mindegy milyen a végzettsége, vagy milyen ismeretei vannak.

Anyaga: fusion
Ez mit jelenthet egy olyan embernek aki nem tudja mire gondolt a költő ??? Valami csoda összetételü anyagra, és biztos nem egy programmal generált képre amit nem igazán tud használni ha laikus.

Technika: mindenmás
????? ismét mire gondolt a költő ??? [#integet2]
József

sufnituning

"mire gondolt a költő ???"

[#eljen] [#nyes]

3vv2btrhv

A Meskánál ezt a lehetőséget én kértem és kaptam meg !
Az anyag : ez egy terv ,amit megfelelő nyomtatóval tud tárgyiasítani .Ezt a vevő dönti el .Mit írjak akkor anyagnak ? Várom a javaslatokat .

3vv2btrhv

Nem tudok , csak a felajánlott menüből választani , ez áll a legközelebb . Nincs más ami a CAD tervet kifejezné .Javasolom persze a Meskának majd a bővítést .