Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

jani300

Esetleges hibakeresésnél ,javításnál okozhat problémát ez a megoldás .
De persze működés szempontjából nincsen hátránya .
Még amig karbantartó , fűtő voltam átvettük egy kórház üzemeltetését .
Az üzemen kívüli tartalék melegvizes kazánnál megfordították a lángőr két vezetékét ,és ennek "ellenére" nem gyújtott be .
3napot kerestem a hibát , megérte a főnöknek , sokkal olcsóbb lett a szervíz úgy hogy begyújtott a kazán .
Mi meg úgyis ott voltunk :)
Az eredeti rajz megvolt , de már voltak benne étalakítások , és ugye nem egy C24 esről van szó .
Értett egyénként a főgépész is hozzá , de inkább a már sok éve üzemeltetett kazánjainkat ismerte .

aea5b325k

Sziasztok ,nagyon bénának érzem magam a  .cdr formátumot szeretnék lézer vágni de a LaserGRBL v.4.6.2 nem ismeri fel ,nem is fogja vagy valamit nem jól csinálok!?köszönöm ha segítetek

juhasz

A CDR coreldraw fájl. A laser grbl nem ismeri.Abból előbb SVG-t kell csinálni.

aea5b325k

Köszönöm ,ebből már eltudok indulni![#eljen]

3vv2btrhv

Szeretnék egy villany bojlert telepíteni a mostani gáz helyett .A járvány helyzet miatt a Nagykátai iroda csak időpont egyeztetéssel fogad , de ezt képtelen vagyok elintézni , az automata , nem reagál a beütött billentyűre . 061 474 99 99 számot hívom .

Rabb Ferenc

1., Működik és az automata Segíthetekjózsi máris irányít.
2., Miért akarod a viszonylag olcsóbb gázt a drágább villanyra cserélni?
3., Ki van építve hálózat a villanybojler bekötésére, mert az sem két forint az összes egyéb költséggel együtt.

3vv2btrhv

Köszönöm , írtam neki .[#taps][#taps][#taps]

jani300

Ez most az éjszakai vagy kedvezményes tatifás megoldásra vonatkozik ,vagy mindenféleképpen kell ?

Szalai György

Nem mindenféleképpen kell, lehet kivétel.
Először ki ki maga is próbálkozhat. Azután, ha elege lesz a fej falba verésből, még mindég fordulhat szakemberhez.
Lassan a hivatali ügyintézés külön vállalkozás lesz.

remrendes

Uj villanyorahoz, teljesitmenyboviteshez meg kell adni a reg. szerelo adatait a bejelentolapon.

svejk

Hátha valaki ismeri kapásból ezt a tipust.
Hány cm3-es lehet ennek a fogaskerék szivattyunak a terfogatszallitasa?

svejk

Külső  méretei ehhez hasonlítanak.
Lehet a típusszámban 33 az 1500-as fordulathoz tartozó szállítási mennyiséghez tartozik liter/percben?

ANTAL GÁBOR

15 cm3  A Szervo zrt forgalmazza ( Budaörs). Van jó honlapjuk ott meg is találhatod