Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Az EK-Team a nyerő! Nur muss schreiben!

rotaryfun

Évek óta ilyen 3F yaskawákat  használok hiba nélkül 1 fázisról és még fel is vannak húzva a menüjükben a max túlhajtásra.

f7pbhicb

Sziasztok segítséget szeretnék kérni yaskawa sgdh és yaskawa sgdb vezérlők beállításaiban.

0cphxg8ns

Tiszteletem Uraim!
Érdeklődnék, hogy mi értelme a dupla-kocsis lineároknak?
[#t19p148248#]
Az adok veszek Rexroth lineáris eleméről jutott eszembe a kérdés, ha nem lehet külön munkára bírni a két részt, akkor mért nem egy hosszú egység van "előfeszítve" orsó szinten, és egy egységes mart elem lenne a felülete.
Mi értelme a duplázásnak? (külön elemekkel)
A felhasználónak megadják a lehetőséget, hogy előfeszítse a felépítménnyel? (gyárilag azt tudják garantálni, hogy milyen precíz, mért bíznák pont az orsók előfeszítését a felhasználóra?
Nem értem a létjogosultságát.
A válaszokat előre is köszönöm.

nyiszi

Sziasztok,
Tudna ajánlani Valaki olyan programot amivel az exe fájlt lehet módosítani?
A res editort próbáltam de csak pár alap infót olvas ki belőle.

https://cnctar.hobbycnc.hu/nyiszi/NANDLite1.0b1014.89.rar

Ebben a mappában lévő exe fájlok valamelyikéről lenne szó.

Devecz Miklós

Mit akarsz változtatni?

nyiszi

Devecz Miklós

2vkx6unz

Sziasztok!

Szükségem lenne M1.5 83T 10 mm széles fogazott szíjra. Jó lennei itthoni forgalmazó... 1,5mm a fogak szélessége és 83 fog.
Kínában van találtam...
Tud valaki forgalmazót itthon mert valószínű rosszul keresem...

yji2a0wv

Üdv.Berger Lahr vrdm368/50 LNCEB motorokhoz keresek vezérlési megoldást,vezérlőt 2db-ot,elsősorban step-dir megoldás lenne jó,DDCSV2 mozgásvezérlőhöz.
Köszönöm.István

LakEl

xw0ctukzy

Kedves kérdező bár én nem tudok segíteni önnek de ön minden bizonnyal nekem tudna.
mozgásvezérlő cseren gondolkodom és offline eszköz is szóbajött mint a DDCS.
azt szeretnám megkérdezni hogy milyen gépen használja és hogy mik a tapasztalatok vele?
én most PC-Mach3 vezérlést használok és azt szeretném fejleszteni vagy cserélni.
offline eszközökről való kérdésemet már több topikban feltettem de semmi reakciót nem kaptam már kezdtem azt hinni hogy itt senki nem használ vagy nem is hallott ilyen eszközökről.
ha tudna segíteni akkor köszönöm.

Borcz

Üdv!

Adott egy Haina PA 1000 drótköteles emelő (egy fázisú, három fázisnál nem lenne kérdés )A vezérlőjét szeretném kiváltani - máshonnan vezérelni. Az elv nagyjából ugyan ez. A dugós oldal feszt kap és az irány drótokat mágnes kapcsolóval kapcsolgatom.
Nem értem a kötést.
Hogy kell jól összekötni?

Előre is köszönöm a segítséget.

Bencze András

Nem tudom mit nem lehet ezen nem értni? [#nemtudom][#conf]Bocsi...
A fel nyomógomb helyére fel mágneskapcsoló a le nyomógomb helyére le mágneskapcsoló kontakt. Van benne vészgomb, azon normálisan keresztülmegy a villany. Ezt vagy bennt hagyod, vagy más helyre áthelyezed, nem árt ha kéznél van működéskor.

RJancsi

Arra azért figyelj, hogy a két mágneskapcsoló (kontraktor) egymást reteszelje, azaz a fel és a le nyomógomb egyszerre történő megnyomásánál ne keletkezzen "tüzijáték".