Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

konvoid

Tudtommal a mozdulnak közé van fogmagassághoz.
h = 2m+co

TBS-TEAM

A rajz szerint M1,5
1-2-3 kép M 1,5
4-5 kép M 2.0
[#integet2]

József

Jozs

Azt találtam ki, hogy a gomb felfelé és vízszintes síkban nem tud elmozdulni, a káva kialakítása miatt. Két dolgot kell megoldani, az egyik, hogy a gomb felső ( tehát a tőlünk távolabbi ) része alatt valami rugalmas dolog legyen ( a hozzánk közelebbi része alatt van a mikrokapcsoló ), a másik pedig, hogy ne tudjon elfordulni. Így valójában a műanyag tartó részre nincs is nagy szükség.
A gumi darab beszabásával oldottam meg. Ez eleve rugalmasan fenn tartja a gombot alapesetben. Az elfordulás ellen pedig azt találtam ki, hogy a csináltam benne egy függőleges vájatot a gombból felül kiálló pöcök számára.
Összerakva egyelőre egész jól működik, az egyedüli aggályom hogy ez egy írásvetítőben van, amiben belül elég nagy a hőmérséklet, nemtom a gumi hogy fogja bírni. Kiderül.
Köszi azért a ötleteket !

sufnituning

De most mit mérsz?

Az a 6,35 ami a te 4. képeden van, az 7 a skiccen,
pontosan 5 és 2 olvasható, az összeadva 7mm,
vagy azt nem látjátok?[#falbav]

Mindegy, lepattanok a témáról.

fn47xk7ei

"De most mit mérsz?" A skicc szerinti méret.

D.Laci

Kicsit béna a skicc, de, ha jobban megnézed akkor látszik, hogy az a 2 már benne van az 5-ben.
Ha [#3460@szf] pontositana kiderülne, hogy hol van elhantolva az eb...

szabo janko

Ez marhaság , a modulból kell kiszámolni a fogmagasságot

szabo janko

szf

A rajzot egy "kedves" megrendelőm készítette.
Avval a gondolattal , ha megyek hozzá karbantartani akkor vigyek a magammal egy kétméteres darabot.[#csodalk]

sufnituning

Hagyjatok már a fogmagassággal,
meg volt adva a skiccen, senkit nem érdekel.

sufnituning

Csapnivaló egy rajz, lehet, hogy benne van,
elég rosszul látszik.

szabo janko

KoLa

Csak annyit tennék hozzá hogy, a fogasléc fogosztását úgy a legkönnyebb megmérni pontosan, ha két egyforma megfelelő átmérőjű köracél darabot beleszorítunk a fogárokba és ezeket mérjük kívül, majd levonjuk a köracél átmérőjét.
Több fog távolsággal lehet pontosítani, ellenőrizni az értéket.

fn47xk7ei

Ezt miért nekem írod? Engem nem érint a téma egyáltalán. Csak Palinak próbáltam rávezetni a logikáját hogyan értelmezze a skiccet rávetítve a tolómérős fényképre. De a fénykép szerzőjének sem a pontosság volt az elsődleges szerintem csak valamennyire szemléltetni a méret közelséget. A modul rá volt írva a fogaslécre. Egyszerű és látványos lett volna ha kiszámolja a "p"-t és arra az értékre beállítva a tolómérőt odahelyezi a fogasléchez. A fénykép meg úgy is csal, torzít.

Kidwick

Én rendszeresen használom ezt a módszert. Meg nem csalódtam benne. Az a lényeg, hogy a ragasztandó felületek zsirtalanítva legyenek és ha lehet jól fel kell "hízlalni" a ragasztást.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!