Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Öt érzékelő van a panelen: 4 bit a szerszámhelynek, meg egy index-féleség a legbelső körön. Gondolom, ez utóbbival talál a helyére. Így viszont pont annyi láb van, amennyi kell: 4 bit, index, táp x 2.

ywathzay

Tudja valaki németül mi a neve ennek a menetmángorló fejnek? Köszönöm.

Szerelő

Ez egy BCD kódos számláló
A P24=+24VDC
A PG=0V
Infra ledek:
1=1
2=2
3=4
4=8
5=strob
A kapcsolás NPN

A szerszámtár pozició visszajelzés a jobb oldalon az induktív érzékelő.

Szerelő

Nem jobb hanem a bal oldalon van az induktív érzékelő

TROMF22

GEWINDEWALZKOPF
GEWINDEROLLENKOPF

Pl. a NAREX is így hívja, 2.08 fejezet 14.oldal
NAREX menetgörgőző fej

TROMF22

Lehet, hogy azért nem találtad, mert a "mángorláshoz" a síklapú menetalakító szerszámot használják: FLACHBACKEN

Szabika78

Nagyon szépen köszönöm az újbóli segítséget!!!! [#vigyor]

ywathzay

Kösz, megtaláltam. A német nem az erősségem.[#eljen]

Szirtimorc

Sziasztok!

Ez milyen ütvefúrógépnek lehetett a szabványa?

Köszönöm!

RJancsi

Még mindig van ilyen, szinte mindegyik fúrókalapács (Makita, Bosch, Milwaukee, Hitachi, DeWalt) létezik ilyen tokmánnyal is. "Spline shank" néven keress rá.

Jozs

Sziasztok !

Megfelelő ragasztót vagy valami jó módszert keresek a képen látható probléma megoldására. Köszi.

kngd9v0m9

Szia!

Modellrepülő távirányítójánál jártam így a menügombokkal.
Modellboltban kaptam 0,5 mm-es szénszálas rudat, megfúrtam a törés vonala fölött két helyen párhuzamosan, és a két kis szénrudacskához hozzá bandázsoltam a letört nyomógomb fülét egy kevés cérnával majd kb egy csepp pillanatragasztóval átitattam az egész felületet. KB 7-8 éve hibátlanúl működik!

2am4nwzib

3D printelés a megoldás.

svejk

Vékony acélhuzal, forrasztópáka.

Jozs

A szénszálas rúd beszerzése lehet hogy nem jön össze, de maga az ötlet jó, talán sima dróttal megpróbálom, köszi.
Jó lenne valami tuti ragasztó is, de eddig még mindegyikben csalódtam amelyikkel dolgom volt.
Vagy arra gondoltam az aceton oldja a műanyagot, és azzal esetleg össze tudnám "hegeszteni" (?)