Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

8vn36zci

Sajnos a telefonon van elmentve a jelszavam. Minden rögzítéshez kéri, majd beillesztve jön a hibaüzenet: érvénytelen e-mail cím. Mindegy, majd kitapasztalom a fórum furcsaságait. Helyileg Győrben vagyok. Postáznám, majd postával várnám vissza, tehát a hely mindegy.

Nincs típusszám, gyártó: Dingqi. Valami kínai vacak lehet.

Egyébként a motor 8600-ot pörög 24V-on. Candle-lel 800-nál elérte a maxot, most ugye ezen pörög.

8vn36zci

Eddig ment "tökéletesen", valami elszállt a lapon. 0.9 volt rajta, most 1.1h van rajta 2 hete. Hiba nélkül felment. Most mindent lekötöttem róla, ha tápot kap, adja ki a 24V-ot a motorra. Nem egyedi probléma, net tele van vele. Megoldást nem találtam, szinte mindenki lapot cserélt (általában gariban). Elvileg nekem is küldenek, de legalább 1 hónap, mire ideér. Addig max potival használom. Az sem lenne hátrány, ha 2 lapom lenne...

Kelepeisz Lajos

Jó reggelt!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, egy 1200mm hosszú lineáris sín mellé kellene egy vele azonos hosszúságú golyósorsó, milyen átmérővel kellene számolni, hogy az orsó forgás közben ne remegjen be, esetleg tapasztalatból adódó információ is nagyon jó lenne.

remrendes

Erre pontos választ egy elég hosszú számolás után lehet adni, de az egyik gyártónál azt mondtak, hogy L<40D.

nyiszi

Sziasztok,
Összehoztam egy spéci optikából és egy 5Mp-es kamerából egy mikroszkópot.
Lehetséges e valahogyan szoftveresen a képre tenni egy mérő hálót, amit lehetne kalibrálni?

Devecz Miklós

Mach3 alá létezik egy plugin, ami egy szálkeresztet hoz létre. Ez nem jó?

nyiszi

Több párhuzamos vonal kéne, hogy mérni lehessen vele.

Vetesi75

Plazmavágón 16-os, háromméteres orsónál találkoztam közbenső megtámasztásos megoldással, ami a kihajlást korlátozta. Kialakításra, kötélen vontatott műanyag papucsok voltak, mint a daruk úszókábele. (Csak ötletként.)

000000000

[#felkialtas] Nem lehet a kérdésre válaszolni, mert nem közöltél maximális kocsi mozgatási sebességet, gyorsulást. Valamint azt se tudjuk, mekkora tömeget akarsz mozgatni, és azt se tudjuk, egyáltalán milyen alkalmazásról van szó.

PSoft

Köszönöm!

Közben én is megtaláltam, a...saját gépemen. [#falbav]
Bár elég kézenfekvő, de keresés közben a tárhelyünkre nem is gondoltam hogy valakinél meg lenne.
Ha nem haragszol meg érte, pár napja...ITT IS elérhető.

s7manbs8

A nézettségért járó szerzői díjat majd utald Robsy-nak, valszeg ebből fog meggazdagodni, ha még eddig esetleg nem sikerült volna, jó villámgyors az a cucc . :)

PSoft

Hány éve is volt az a fehérvári tali', talán...három? [#nemtudom]
Akkoriban még sokat lézereztem a kínai K40-es gépemmel.
Talán még emlékszel...
Vittem többek között Neked is akkor "ajándékba" egy a K40-es géppel rétegelt lemezre gravírozott képet.
Nem is emlékszem már a kép tartalmára, de...nem is lényeg.
Hosszan nézegetted a képet, -talán még a nálad levő nagyítóval is vizsgálgattad- majd valami olyasmit mondtál, hogy...
-ezek a kínaiak tudnak valamit a lézergravírozásról!... :)

svejk