Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

g89ketty

Az éger is van ilyen szép, de szerszámhoz a gyertyán.

sufnituning

Meg színes festék is van, még fához is annak aki szereti a színes szerszámokat.

g89ketty

Vagy gőzőlz bükk.[#integet2]

g89ketty

Gőzőlt! Jav a billegős kezű:[#pias]

pacman123

A Zatikkal csak egy baj van. Főleg az egzóta fákkal. Főleg ha be is megy az ember az üzletbe, "nézelődni". Az isten pénze nem elég ...[#zavart2] nekem egyszer Pesten volt dolgom, és úgy alakítottam hogy a céges szekérrel útbaejtettem a vecsési áruházat. Egy szép darab bíborszív (purple heart vagy még amaranth néven emlegetik) darabbal jöttem ki, valami 5 ezer pénz körül fizettem érte. Nagyon szép és különleges fafajtákat lehet ott venni, elég borsos áron. Viszont ha kell akkor: van.

Kelepeisz Lajos

Igen ilyent szeretnék!

Kelepeisz Lajos

Sándor a gyertyánt ajánlanád inkább, talán hozzájutni is egyszerűbb.

Rabb Ferenc

A japán fickó eszközének felső része jól láthatóan bükk, az alsót wengének tippelem. Az enyém alul-felül bükk, de az alsó egy hőkezelt (thermowood) változat, azért sötétebb. A pontos megvezetést a sárgaréz betét biztosítja.

A gyertyán kemény szívós fa sűrű rostokkal, nehezen hasad, kopásálló. Kalapácsnyélnek vagy olyan helyekre ahol nagy dinamikus terhelésnek van kiéve, ideális.

Az éger szép, de gyenge minőségű fa. Megvan a felhasználási területe  de az nem a szerszámkészítés. Szaunának pont jó, mert bírja a vizet...

Motoros

A gépkönyvét megtaláltam  de ez nem az a tipus, hanem  a
 TYP:2437-es.
Vannak paraméterek is, de nem igazán megyek el rajta. Keress meg telefonon.

Szalai György

De van egy nagy előnye a boltnak. Pici darabok is kaphatók, gyönyörű faanyagokból.
Nem kell egy szál deszkát megvennem, ha csak egy késnyélnyi kell.

g89ketty

Az égert a szine miatt ajánlottam. A gyertyán kimondottan szerszám fa. Kalapácsnyélnek a som az igazi.[#integet2]

3vv2btrhv

http://epe.com.vn/san-pham/ps-black/
Keresem ezt az anyagot, Magyarországi be szervezhetőséget .
Előre is köszönöm a fáradozásotokat .
Tibor

Szalai György

sastas

HIPS vagy PS lemezként megtalálod a legtöbb műanyag lemezeket árusító boltban.

Rabb Ferenc

Vákuumformázható polisztirol lemez (vagy inkább fólia) kb 0.2-0.5 mm vastag.

Az előző hozzászólásokban említett helyeken keresd. Még érdeklődhetsz az APLAST-nál is.