Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Lehet ritka baromságot írok !
De kell az a cosfi ?
1 alatt van általában .
Most úgy józan paraszti ésszel a leadott teljesítménynek gondolnám !
De ott a fejlécben a béna vagyok ,azért mertem kérdezni :)

jani300

Utána néztem , a három is 1,73 , de mivel fejből ilyeneket már nem merek írni , remélem nincs harag .

PSoft

IdézNem ördögtől való szerintem kicsit alámenni a hőkioldó névlegeshez mért beállított áramával .

Persze hogy nem.
Ha nem szándékozod kivenni a motorból az adattábla szerinti névleges teljesítményt, mehetsz lejjebb a motorvédő beállítással.
A Passat-tal se padlógázzal "gurulsz" a lámpa alá. :)

jani300

A Passat-tal se padlógázzal "gurulsz" a lámpa alá.
Az biztos , szegényen már több mint egy éve nincsen vizsga . De mindent fizetek rá :)
Suzuki van , végül még meg szeretem azt is , egész jó .

Jancso

Tisztelt Fórum társak! Az alábbi témában kérném a segítségeteket. Szükségem volna, és vagy építenék is akár segítséggel egy lézer gravírozó gépet, melynek a munka területe 20x20 cm. Ezzel a géppel kör alakú fa bilétákba szeretnék gravírozni egyenlőre! Előre is köszönöm a segítségeteket, és a jobbító szándékotokat! Üdv Jancsó

RJancsi

Ha csak égetni akarsz és nem vágni, kis túlzással két CD/DVD íróból összetákolt gravírozó is elég lehet.

Pl. egy ilyen.

Jancso

Nagyon szépen Köszönöm! Lehet hogy az adott ötlet is megfelelhet! Hiszen vágni nem kell, csak égetni a felületet! Üdv Jancsó

Jancso

Köszönöm ismételten! A "3D-s nyomtatott" alkatrészeket, kinél tudnám megcsináltatni?!Köszönöm Előre is!

PSoft

Idéz...és vagy építenék is akár segítséggel egy lézer gravírozó gépet, melynek a munka területe 20x20 cm.

Mondj egy CD/DVD író típust, amelyiknek a mechanikájából összerakható egy 200x200 mm-es munkaterű "gépecske". [#nemtudom]

Jancso

Köszönöm szépen! Teljesen igazat adok Önnek! Hiszen nincs ekkora elmozdulás egy CD és vagy DVD író fej mozgató mechanikán!Közeben találtam a WISH oldalán egy 27.000 Ft- os gépet. Amit 3 féle lézer teljesítménnyel forgalmaznak.     1000/2000/3000mW. A kérdésem az volna, hogy jelen esetben egy kör alakú tárcsa mely 40 mm átmérőjű, anyaga fa, erre készítenék feliratokat. Melyik teljesítmény lehet a megfelelő?! https://www.wish.com/product/5db7d421abda59023ed749c6?hide_login_modal=true&from_ad=goog_shopping&_display_country_code=HU&_force_currency_code=HUF&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5db7d421abda59023ed749c6&ad_cc=HU&ad_lang=HU&ad_curr=HUF&ad_price=20183.00&campaign_id=9039364463&retargeting=true&gclid=Cj0KCQjwqfz6BRD8ARIsAIXQCf0bz34SawXpQSMHHq-yUAF_9KJps5AG_HMfzRW8IyfbzoE-UCjcWK0aAsADEALw_wcB&share=web

PSoft

Ha nekem kellene dönteni, én a harmadik, 3W-os verziót választanám.

No de...
Az egyik képen a gép mellett, ott egy CD/DVD.
Egy CD/DVD lemez átmérője ~120 mm.
Ilyen irányú adatot nem látok, de e szerint nézve, a gép(ecske) asztalmérete ~100x100 mm lehet.

Ez még...mindig messze van a lentebb írt/kívánt 200x200 mm-től.

RJancsi

Viszont bőven felette jár a [#t200p45013#] 40 mm átmérőjű fa bilétájának.
Erre írtam az első reagálásomban, hogy némi  túlzással a DVD író is elég lehet.

Jancso

Köszönöm a segítségedet! De írtam hogy a megmunkálni való munkadarab az 40 mm körtárcsa! Üdv Jancsó

RJancsi

A képek egyikén ott az asztal méret: 100x90 mm. De az nincs odaírva, hogy ez az asztal mekkorát mozog x-y irányban.
Ez a lézer alig titkoltan DVD író vázból készül, és nem titkolják, hogy 36,75x36,75 mm a munkaterülete.

PSoft

Ha ezekhez a 40 mm-es körtárcsákhoz akarsz (cél)gépet választani, akkor ennek a kis gépecskének még a ~100x100 mm-es asztalmérete is bőven sok.