Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

hje3wyntn

4um5b65d

Urak, hogy is tudnám ezt a motort H2-es vezérlővel üzemeltetni ?
A teljesítmény alkatrészek cseréjével megoldható ?

http://kepfeltoltes.hu/091003/l_ptet__motor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Nem olyan egyszerű! A teljesítmény alkatrész maga a vezérlő, így nincs mire kicserélni.
A motor menne most is vele, csak nem használnád ki a lehetőségeit.

4um5b65d

Köszi, le vagyok sújtva...[#rinya]

Szalai György

„Nem olyan egyszerű! A teljesítmény alkatrész maga a vezérlő, így nincs mire kicserélni.”
Ezért más úton kell haladni, ha a teljesítmény növelése a cél, a H2 felhasználásával.
A H2-ben lévő steper vezérlő IC-k kimenetein lévő PWM négyszögjelekkel (amik rendesen a motort hajtanák) meghajthatók külső, nagyobb feszültségű és áramú H hidak is. Anélkül, hogy beavatkoznánk a H2 belügyeibe.
Csak a módját kell kitalálni.
Lehetne?

Szalai György

http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/MC33030-D.PDF" TARGET=_fnew>Ez ugyan PMDC motorhoz való servo vezérlő, de a kimenete ennek is egy kicsi H híd.
13. oldal, jobb alsó sarok, Figure 30. Power H−Switch Buffer.

keri

Az áram visszacsatolás nem megoldott ha nem közvetlenül a motort hajtod vele.
Aztán ha mégis ráteszed, és az áram visszacsatolást is megoldod, (ehhez bele kell nyúlni a vezérlőbe) akkor még mindig kell egy külön tápegység, sallangok, stb. és ott vagy hogy a H2-es vezérlőt nyugodtan kicserélheted egy sokkal kissebb vezérlő IC-re és rájössz hogy építettél egy komplett vezérlőt :D

Szóval nem éri meg. Egyszerűbb új vezérlőt csinálni ami bírja ezt.

000000000

Devecz Miklós

Segitségeteket szeretném kérni.
edwg kiterjesztésű fájlokat hogyan lehet dwg(dxf) kiterjesztésre konvertálni? Nekem nem megy.

Devecz Miklós

D.Laci

"edrw"ez milyen fájl? Mivel volt mentve?

s5f8tmfv3

Devecz Miklós

000000000

Solidworks eDrawings. A Solidworks nézőkéje. Amúgy hasonló gondoknál segít ha a gugliba beírod: extension:edrw

nyiszi

Sziasztok!
Legyen szíves valaki mondja meg,hogyan tudok egyvonalas számokat gravírozni.Már egy napja szívok vele.A Visul mill állandóan körbe jár mindenen.Pedig már azt is kipróbáltam, hogy csak egy sima 10mm-es vonallal mit csinál de a végére a g-kódot már körbejárással csinálja.