Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ywathzay

WEB áruház.... is. Én sem innen vásárolok alapesetben, van a megyében egy hiperszuper acélkereskedés, az öntöttvastól az ereszcsatornáig minden kapható raktárról, jó áron. De, van amit még csak nem is vállalnak beszerezni, mert nem járatos, ritkán kell,vagy akkor jön az extra felár, meg több hét várakozás akár. Na akkor ide belépek, ugyan nem 300Ft/kg az ára, de VAN és tudok haladni. Volt rá példa, hogy kimaradtam a szállításból, valahogy nem került fel a 4 mázsányi anyag a kamionra (mert sokszor ingyen kiszállítás van gyűjtőfuvarral) és másnap egy kombiba pakolva lehozták a 3 méteres szálakat, csak az autópálya lehajtóig (5km) kellett elgurulni érte.

svejk

2-es? Az meg főleg minek oda. [#nemtudom]
Ha már végképp rak alá valamit akkor vagy 8-as alu vagy 5-ös acél.

remrendes

Nem biztos, hogy van nekik raktáron, de akkor a 3mm vastag 3m-es szál már elérheti a 2000 Ft-ot. "Kérdés", hogy méri a hatszoros felérat a vékonyabb?

PSoft

Három napja téma ez a laposvas a sínek alá...

Gondolom, azzal azért mindenki tisztában van, -csak a kérdező nem- hogy ezzel kapcsolatban [#66@svejk] -nek van igaza lentebb:
[#t200p43927#]

ywathzay

Hát gépészmérnök ba..eg! Tök jól elrugózunk ezen a rosszon, nem! Addig se az a rossz vírus jár az eszünkben.

svejk

ywathzay

Valaki tudja mi található (hogy működik?) ezekben a hidraulikusnak tűnő szerszámcserélő fejekben?

svejk

Én csak gondolom, hogy azért ilyen hosszú mert ott helyezkednek el a tányérrúgók is, mivel ez egy hagyományos vertikál fej és bele nem fér semmi.

hostya

Hirtelen ezt találtam... [#wave]

ywathzay

Szuper, köszönöm, azt hittem bonyolultabb.

Vetesi75

Ez a rövid kivitel egy kicsit bonyolultabb. Egy "kúpos áttételen" keresztül húz. Főrugója is a tényérrugósorhoz képest egy sokkal gyengébb spirálrugó, kisebb működtető erőt is kíván, ezért kevésbé terheli az orsót hosszirányban. Beállítása macerás és kényes a behúzógomba helyzetére is, mert a normál behúzóerőt csak néhány milliméter úthosszon tudja produkálni. Ha nem felejtem el, holnap lefotózom az összeállítási rajzát.

ywathzay

jeepatti

sima oszlopokat szeretnék burkolni egy dekor elemmel.

Esetleg valaki komárom megyében tudna vágni
bentmaradó sablont?  

Vagy más ötlet  is jó :)

A forma egy íves oszlop lenne minta nélkül.

jeepatti

méretek:   500mm legnagyobb átmérő  +  1200mm magasság
az alap test egyenes henger

kaqkk007

Egyszerű - eternit cső- teleöntöd betonnal és kész a bentmaradó sablon ....