Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zip0ji0se

Sziasztok!

Nem akartam a 3d-s topikot bombázni, ezért ide írok. Két napja kínlódok evvel a rosszral és nem értem, hogy mért nem sikerül most, pedig már nem elösszőr csinálom.[#falbav][#falbav] Leszedtem mindent, hogy tiszta lappal induljak, de csak a videón látható részig jutok el. Bármit csinálok mindig csak eddig megy.[#nemtudom] Valamiért nem telepíti az IO-t rendesen. Már vagy huszad szór próbálom és semmi eredmény. Minden könyvtárból és helyről kitöröltem előtte mindent.
Valami hatásos ötlet esetleg valakinek?[#fejvakaras][#heureka][#heureka]

st2h8fxn5

Szevasz,Próbáltad a Automatikus frissitést bekapcsolni,engedélyezni kell,hátha segit,Máshonnan letölteni!

st2h8fxn5

MoparMan

ha már úgy is a témában vagyunk... [#vigyor]

tanulmányozd ezt [#t234p54#] [#kacsint]

Scythian

Üdv Urak!

Segítséget kérnék, olyan szájbarágósat, ha valaki benne van Fusion360-ban. ( step by step )
PLC-s vezérlőhöz kell olyan grafikai programban megrajzolnom egy egyszerű ( tekebáb ) rajzot, amiből cam kimenet generálható. Ehhez itt a Fusion360-at ajánlotta egy kolléga. Évekkel ez előtt Corelben rajzoltam meg ilyeneket, de az nekem lényegesen egyszerűbbnek tűnt. Most "szopok" a F360-al.
Toni

MoparMan

próbáld itt: [#t237#]

bobak.denes

Haliho!

ha valakinek lenne egy magyar használatija ehhez a vezérlőhöz
ST-PMC1
 meg Köszönném

gg58bmmp2

Képet szeretnék feltölteni.
Természetesen elolvastam, hogyan kell.
Megnéztem a videót hogyan kell.
Természetesen az IMGserv-nél nekem sincs gomb.
Természetesen megnéztem, hogyan kell a chrome-nál engedélyezni a flasht-t
Természetesen ott sincs olyan menüm, és kapcsolóm, amit  be kell kapcsolni.
Természetesen látom hogy mások töltik fel a képeket, és is csináltam már, de az régen volt.

Hol és mit B@..... rontottam el?

remrendes

Amikor hozzászólást írsz, ott van alatta a Tallózás. Ott add meg a képet.

remrendes

Ugyan angolul, de itt alul Choose File.

jani300

Sajátgépről is lehet feltölteni ,szerintem az a legegyszerűbb .

gg58bmmp2

köszi mindkettőtöknek, az volt a baj, hogy elolvastam a képfeltöltés topik első magyarázatát, és úgy próbáltam

fn47xk7ei

Az adok-veszekben szeretnék régebbi hozzászólásomat, hirdetésemet fényképekkel újra feltenni. Legkönnyebben mi a menete?

PSoft

A legegyszerűbb és talán a leggyorsabb, ha újra fel teszed a hirdetést, immár képekkel.
Aztán, hivatkozhatsz ott -rá mutató linkkel- az előző hirdetésre.

fn47xk7ei

De a képeket már töröltem a táramból viszont az eredeti hirdetést megkerestem, ott természetesen megvannak.