Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

(fékáramkör = feszültségkorlátozó) erre van egy nagyon egyszerü modszer (kiss vámpir fogyasztóként müködik csak)...[#vigyor]

MacGyver

Sziasztok!

Ilyen marást hogy szoktak marni a nagyok? Milyen marófejjel? Próbáltam találni ilyen profil marót ami egyből a mintát marná de sehol semmi.. sima gömbölyű maró több lécsőben? (a fiókelőre, és a szekrényajtó marására is értem a kérdést)
Segítséget előre is köszi!

dezsoe

Keresnék valami dokumentációt a Dini Agreo ASC mérleg soros kommunikációjához. (Vagy valakit, aki elmondja.)

Miki2

Én egyedileg csináltattam a profilmarókat.

49db863y8

Szia Miklós!     Szép Jó estét Mindenkinek.
Azt szeretném megkérdezni ,hogy a képen látható marót is készitenek a szerszámgyártó kapcsolatodnál? 16mm-es szárátmérőben és 100 mm vágóél hosszal kellene.Esetleg publikus a gyártó elérhetősége.?
Üdv:László

Béni

ywathzay

Nekem van egy ilyen nem titkos, tudnak teljesen egyedi marókat is készíteni. A tulaj nagyon korrekt.

49db863y8

Szia Gábor.
Köszönöm a linket,meg keresem őket.
Üdv:László

svejk

Csuhás

Az oldal szövegei alapján kettős cső megy a mosógéphez. A belsőben megy a víz, és ha az eldurran akkor a víz kerül a külső csőbe aminek hatására elzár a szelep.

svejk

Aha!
Tehát akkor ez csak a cső kidurranás ellen nyújt védelmet, semmi köze az áramláshoz.

Mondjuk leginkább kidörzsölődni szokott a mozgó mosógéptől a cső, nem a víznyomástól kidurranni.
Ekkor épp a külső köpeny lyukad ki hamarabb. No mindegy.

Ezt is el lehet adni...

Köszönöm![#worship]

svejk

Én valami olyasmire számítottam, hogy mondjuk ha 1 percnél tovább áramlik a víz akkor elzáródik, vagy valami hasonló.

dezsoe

Nem rossz az. Nekem pl. a mosogatógépen van ilyen, ami be van építve a szekrénybe. A mosógépen el szoktuk zárni a vizet, ha nem megy, de a mosogatógépen folyamatosan nyomás van. Legalább már tudom, hogy mire jó. Nekem tetszik! :)

Miki2

Szia!
Én már 15 éve nem asztaloskodok.
Anno a szerszámokat Mályiban csináltattam a
Fa-Fém-Technika 96 Kft-nél.
Őket keresd, nekem szinte mindent meg tudtak csinálni
ami az MDF beltéri ajtókhoz és a bútor frontokhoz kellett.