Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vadember

vadember

A négy tizedesjegynek egyforma magasnak kell lennie.

6rk75uezn

Szia.
Értem,köszönöm!! [#eljen]
Megkérem.

000000000

Húzható feszre állítom a rögzítő csavart mozgó részen (ne bilenyen) méret szorításkor befolyásolja a mérést és ez szinte az összes tipusra vonatkozik...

000000000

Kínairól digirő még annyit 1db van csak belőle elem merüléskor  (villog lcd)egy szakaszon csinál érdekes dolgokat kihagy 50..60mm szakasznál 10..15mm tert 0 összetolva jön ki ez az összege pluszba uj elemel nincs probléma...[#vigyor]

000000000

Van már BL verzios is akkor jó ha sokat mérsz excelbe feltudsz vinni méreteket vele pc/ androidos megoldással is meg monitoron is lehet DRO méretes megjelentésre is használni ..

8v6sh6t3c

Értem, köszönöm. Még egy kicsit érlelnem kell magamban ezeket az infókat, plusz lehet hogy az ötlet is átalakul egy kicsit (sőt, lehet hogy inkább nagyon).

8v6sh6t3c

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. Egy SD kártyám úgy döntött, hogy önálló életre kel. Ez az jelenti, hogy nem lehet rá másolni, és nem lehet róla törölni sem. Pontosabban lehet, de amint kiveszem majd vissza, ugyan úgy rajta van minden, vagy épp az előtte másolt dolgok eltűntek.
A formázásra sem reagál. Vagyis sikerült egyszer gyors, majd normális formázást is végigvinni, azonban utána ismét minden addigi adat rajta maradt.
A kérdésem az lenne, hogy tudok ezzel csinálni valamit, vagy egyszerűen dobtam kuka?

000000000

irni nem lehet elsönek igy jelzi a végét![#rolleyes]

ywathzay

Zalatools -nál 32 ért AOS tolómérő, számlával, garanciával, és ezekben nem merül le 2 hét után az elem, még ha nem is pontosabb mint a hamisítvány. Van egy Mahr tolómérőm úgy 15éve, sajnos ez is kapott már sokat az élettől, de egyszer kellett még cserélni benne a CR20-as elemet. Nem kétlem hogy háztájiban jó a kínai hamisítvány tolómérő is, de engem borzasztóan zavar, hogy a fordulatszámmérőtől a szögmérőig, a nevenincs tolómérő is "zabálja" az elemet, természetesen mindig akkor merül le amikor nagyon kellene. Jó, tudom legyen tartalék mindenhez, de egy Varta 9 voltos elem 2 hét alatt kiürül áltában a fordulatszámmérőben.

ywathzay

Sikerült a kúpot megoldani, de a szögskála tényleg csak közelíteni jó, semmi másra. És kezdem érteni miért nagy kincs egy jó köszörűs egy cégnél. Csak azt nem értem miért nem akarják őket meg is fizetni.[#nemtudom]

6rk75uezn

Kõszi,bár az árat nem látom de majd ennyi a Mitutoyoshop-nál is.
Nem akarok hamisítványt venni,pont ezért kérdeztem,kértem segitséget,mert egyértelmű hogy inkább adjak még félszer annyit és az biztos hogy eredeti.
Abba maradtam az eladóval hogy elküldi és csak akkor fizetem ki ha megbizonyosodok róla hogy eredeti.
Õssze gyüjtögettem (segitségeddel is) hogy mikre kell figyelni s hogy állapitható meg hogy tényleg eredeti-e.
Hosszasan elbeszlgettem egy fickóval a Mitutoyoshopnál is.
Ha megjött jelezni fogom az eredményt,hátha más is venni akar.

dhh00n5

Sziasztok!

Hozzá jutottam egy esztergához, ami jelenleg működésképtelen, nincs vezérlője. Mivel lehetne ezt beüzemelni a legmodernebb,legolcsóbb módon, itthoni hobby használatra?

000000000

Ha Bp.-en élsz, felajánlok egy ingyenes Robsy CNC eszterga vezérlő bemutatót a mechanikádon.

dhh00n5

Köszönöm szépen, de sajnos messze lakok Budapesttől :/