Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fektiforg

Gyakorló, gyakorlott? átmérő csiszolóként megjegyezném - asztalon lévő skála csak viszonyításnak jó! pl átmérőt köszörülsz "párhuzamot"  szinte mindig kell állítani ha szegnyerget odébb húzod, még egy jó állapotú gépnél is.
legjobb módszer az "illesztés" kúpköszörülésnél, javaslom egy gyári hüvely használatát ha nincs kaliber...

RJancsi

Jogos. [#falbav] Valahol egy tizedessel félreütöttem és ráadásul nem az átmérőt, hanem a sugarat számoltam. Köszi a helyreigazítást!

remrendes

Jo estet!
Ha ugy dontenek, hogy a motorok tapjait szeretnem megszakitani valamilyen relevel, viszont hasznalnek egy puffer kondit is, akkor a kondi elott, vagy utan szakitsam meg a kort? Biztonsagi szempontbol a kondi utan lenne a logikus, de azzal mekkora problemat okozhatok mondjuk a tapban?

6rk75uezn

Szép jó reggelt.
Szerintetek ez eredeti?
Eladó szerint igen,az elem is eredeti japán.
Hát nem tudom.

https://www.jofogas.hu/vi/94750125.htm

Csuhás

Tudtommal az AOS induktív érzékelős eszközt csak eredetiben kapni, azt még nem hamisítják.

Csuhás

Ilyen az aos induktív és a kapacitiv szenzor képe:

6rk75uezn

Köszönöm Imi.
Hát sajnos belelátni nem lehet,annyi mindent hamisitanak már ebben a romlott világban hogy félve veszi meg az ember.
Itt az eleme,de ez sem mond szinte semmit.

000000000

Vegyél egy 200 (49) osztásu százados nonius toloméröt szimpla  elég pontosan lehet következtetni ennek nem ártasz ha meg fürdik olaj, emozió és elem sem kell...[#vigyor]
LINK

jani300

Ha nem kéne szemüveg , a digi tolómérő sem kéne ...[#kacsint]
Occsó digi tolómérő úgy pontos ha minden mérés előtt mérek vele gy csapágyat , úgy érzem mekkora erőre mennyit csal ...

Miki2

ANTAL GÁBOR

Csak ne kínai csapágy legyen az etalon !!  Mert annál is csalódás fog érni [#kacsint]
Más : egyszer 2 furatot kellett fúrnom hogy a kúpgörgős csapágy álló gyűrűjét ki tudjam ütni a helyéből egy dónyival   Hát a HSS fúróval nem belefúrtam a kínai gyűrűbe
.....No comment

ANTAL GÁBOR

Szalai György

6rk75uezn

Áhh,igy sem a rėgi már a szemem [#wink]
Egyébként szerintem megőrülnék egy digit indikátor órától.

vadember

Kérd meg az eladót, hogy váltson át inches mérésmódra és úgy csináljon egy fotót. Az eredeti Mitutoyo négy tizedesjegy felbontással mér. Tehát így pl. 12.2564 a hamisaknak csak három tizedes jegy a felbontása.