Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Szerintem valahol Vc = 40 m/min és s = 0,2 mm/ford környékén, hűtés nélkül.

(Ha a keményfém fúród élszögei kemény anyaghoz vannak köszörülve, akkor nem valószínű, hogy bármilyen sebességen és előtoláson jól fog működni egy puha, alacsony lágyuláspontú anyagban.)

bu0arb9jm

Köszönöm szépen,
egy csepp víz is sok furathoz elég lehet...

cujeipai0

Üdv.

Keresek SW2010-hez magyar nyelvet, de nem találok. Tudna valaki segíteni?

EszTibi

Vetesi75

Sziasztok! TLK41-es PID hőmérséklet szabályozó paraméterezésében kérnék szépen segítséget. https://www.ascontecnologic.com/images/PRODOTTI/AutomazioneIndustriale/Regolatori/PDF/TLK41/MTLK41ENG4.pdf
A problémám az vele, hogy a beállított hőfok környezetében nagyon gyakoriak a kapcsolások - másodpercenként akár több is. Ez azért gond, mert hagyományos mágneskapcsolót működtet. Mely paramétereket, milyen irányban kellene állítanom, hogy a kapcsolások gyakorisága a n*perces időintervallumba kerüljön?
Jelenleg 2fok hiszterézis van beállítva és jelenleg mind PID, FA és FS funkció esetén is "reszeli" a mágneskapcsolót. Köszönöm!

ajpwg6jrn

Szerintetek ezek T5-ös bordás kerekek: [#t19p104137#]
Sajnos az eladó nem biztos benne. (Képről én sem tudom megítélni.) A fogak osztásköze: 5 mm
Lehet esetleg más típus is, aminek 5 mm a fogtávolsága és ha igen akkor milyen?

J-Steel

Létezik inch-es változat is 5,08mm-rel.

J-Steel

TLK41:

Mennyi a tcr1 és tcr2 paraméter értéke?

ANTAL GÁBOR

NE egy fogpár osztását mérjétek hanem a fizikailag mérhető külső átmérőt ! Abból és a fogszámból rekonstruálható az osztás  ( persze kell hozzá egy kis support de azt a Powerelt oldaláról könnyen meg lehet szerezni )
Mottó :"sok kicsi sokra megy "

ANTAL GÁBOR

Nem elfelejtendő hogy van még az AT 5 ös rendszer is !

B.Zoltán

XL szíjnak 5,08mm a fogosztása.
Ha van ilyen szíjad, rá kell próbálni, az a biztos.

pistikeid

Sziasztok
Látom szijakról van szó.
Azt szeretném kérdezni hogy a HTD-5M -es illetve a T5 -ös szij
között mi az érdembeli külömbség a fogprofilon kivül?
Sebesség vagy szilárdság vagy melyik miért?
Üdv

remrendes

Talan ez segit az eligazodasban:

ajpwg6jrn

Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Vetesi75

Üdv! Bocsi, elvitte az időjárás az internetem most jött vissza reggel... Köszönöm! Ez lesz az. Nincsen csak tcr1, az nagyon alacsonyan volt 1-en, most 60-ra tettem, ezzel sokkal jobb a helyzet, kb. percenként kapcsol.  A Pb konkrétan mit állítana? (Arányos sáv) Ez a beállított hőfok környezetében levő sáv, amikor már "kapcsolgat"? jelenleg 50-re van állítva.