Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Kidwick

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

remrendes

Ezt kicsit ketelkedve olvasom (egy japan cegnek dolgozom).

VViktor

Köszönöm,hasznos linkek ;)

sufnituning

De neki nem csak egy sort kell kicserélni, hanem sokat, gondolom egyszerre mert az is tökölős ha soronként írja át az összes előfordulásnál. De ezt más progik is tudják.[#nemtudom]

sufnituning

Az "A" úthoz nem is kéne írni semmit, az "X"-hez elég, ha az "A"-t segédnek nevezed ki. És akkor így jó ahogy van.

dezsoe

Ha a segéd szolga akar lenni, akkor itt van, hogy miért nem jó: [#t200p40762#].

sufnituning

Akkor bocs, azt nem láttam, és kösz ![#eljen]

vjanos

De hát írtam, hogy bármi lehetséges és az ellenkezője is :D

000000000

ezel!

4017 bldc

4017 egy 10 számláló itt a kapcsolásba 3 mig számol de bövidheted pl 5 fázisra is clr lábat kell kötni 5 lábra igy 5 ig számol 1,10 lábra szintén tranyot vagy inkább fetet raksz!
A pwm bemenet 4017 ic 14 clk lábán történik!
Csak ennyi![#vigyor]

Kidwick

Köszönöm! Nem hangzik bonyolultnak..
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

000000000

Direk ezt mert a kontrolleres bonyolultabb...[#rolleyes]

sastas

Sziasztok!

Adott egy ilyen panel: Panel . Ezt kéne összehoznom Mach3-al és kínai TB6600 vezérlőkkel. A portok és pinek konfigjánál viszont elakadtam. Gyakorlatilag nem igazán csinál dolgokat, bármit állítgatok.
Cserébe amikor a kinai vezérlőt egy arudinorol meghajtom, akkor a motorok elég zajosak, gondolom azt a motorvezérlő kiváló minősége okozza. Viszont a mach-3 as összehangolásban tud valaki tanácsot adni?

VighLajos

Szevasztok!
...nem annyira béna, hanem tudatlan...
Nézem a TV-ben a "Tűzben edzve" sorozatot.
Lágyítanak, edzenek, hűtenek olajban, vízben...
Néha eped a penge, drámai jelenet...

De a "megeresztés" elmarad.
Vagy én látom rosszul?
...pedig nem aludtam bele...
[#nemtudom][#eplus2]
Üdv:
Lajos

ywathzay

Én is pont ezt hiányolom belőle, még soha nem láttam, hogy megeresztenék a hőkezelés után az anyagot. Persze lehet hogy megtörténik, de a műsor szempontjából nem látványos, így soha nem kerül be a történésekbe. És ugye "az idő szorít", így egy szabályosan betartott hőntartás nem fér bele az időbe.  Ettől még repedhet az acél, szemre nem lehet ezt lejátszani egyszerűen. Egy favésőnél, vagy egy hidegvágónál még csak- csak....

imike

Szia .
Ahhoz  a kártyához kell plugin is .
CD-t adtak e hozzá ?
Azon vannak dolgok ami kell .
Üdv:
Imike