Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

g89ketty

Én faforgács elszívó 180-as csővekbe 10mm-es vréz szalagot ragasztottam pálmatexel. A végeket csavarral kivezetve és sorba kötve. Egy kb. 2m-es szondával földeltem.

zozo

A pálmatex nem szigetelte el a műanyagtól? Gondolom a 180-as cső is műanyag volt.

g89ketty

Igen, sárga színü csatornacső. A cső is szigetel, kb. 5 éve működik.[#nemtudom]

Csuhás

Egy kicsit off de talán Ti tudtok segíteni. Adott két gép itt egymás mellet, azonos hálózaton vannak, mind kettőn win7 64 fut a legfrissebb chrome böngészővel. Az egyik gép I5 a másik I7. Az egyik gépen viszont nem jelenik meg a google fotók oldala. A keret megjelenik de a képek nem. Az album első képe megjelenik életlenül de az albumba már nem lehet belépni. Minden más gmail, drive stb meg hibátlanul fut mindkét gépen. A böngészőt újra telepítettem, újra  szinkronizáltam de semmi változás. Azt hiszem nem is a böngésző lehet a hibás, de nincs igazán ötletem miért nem jó. ( Megnéztem ezen a gépen explorerből is, azzal jók a képek ) Nincs valami ötletetek mit nézzek még meg?

dtb

Előre is elnézést a válaszért, :-) de ezt nem lehetett kihagyni :-)
"Nincs valami ötletetek mit nézzek még meg?"
De van! A Chrome uninstall gombját, és tedd fel a Firefox-ot!!!

Csuhás

Az is egy lehetőség, használtam már operát, és firefox-ot is, már nem is emlékszem milyen nyűgje miatt tértem át a chrome-ra. Ha nem találok megoldást akkor megint cserélek.

dezsoe

A félig betöltött oldalon nyomj egy shift-f5-öt, hátha valami beragadt a gyorsítótárba. Elő szokott fordulni.

Csuhás

Nem használt. Tegnap újra felraktam krómot és elsőnek fotók oldalt néztem, és szűz böngészővel se ment. Bogarásztam a netet de nem találtam ilyen hiba említését sehol sem.

dezsoe

Kár. Az újratelepítéstől még a szemét ott marad, ezt védte volna ki a shift-f5, de akkor ott valami más mizéria van. Más ötletem nincs, a krómot nem tűröm a környezetemben... (Pedig lesz nekem is nemsoká: valami elmebeteg [#kocsog] kitalálta, hogy ha már nem lett sikeres az Edge, akkor tesznek bele krómozott motort, majd attól biztos jó lesz... [#boxer])

dtb

Shift-F5? Ezt nem ismertem.
A CTRL-R a teljes újraolvasás, úgy tudtam.

dtb

Esetleg még azt megnézheted, hogy rendszer szinten, más programok normálisan meg tudják nyitni a képeket? Arra gondolok, hogy nem e valamelyik dll sérült. Mielőtt bármit csinálsz, futtass már egy teljes lemez ellenőrzést. Helyi lemez, jobb egér gomb, tulajdonságok, eszközök, ellenőrzés... azt hiszem így találod meg. (vagy vezérlőpultból)

Csuhás

Nem találtam sem más weboldalt, se más képszerkesztő programot ami hibásan működne. Itt photos.google.com oldalon teljesen úgy néz ki mintha betöltené a kis felbontású előnézetet ( a saját albumomnál ) majd mintha belefagyna. Az oldalon levő kattintható elemek nagy része szintén nem működik.

dtb

Még egyet próbálj meg. Van minden böngészőben olyan funkció, hogy net takarékosságból le lehet tiltani a képek megjelenítését. (De az is lehet, hogy valami bővítmény, azokat is nézd át, és időszakosan tiltsd le) Ha ezt véletlenül bekapcsoltad, akkor hiába telepíted újra, ha a korábbi beállítások megmaradtak. Tehát vagy újratelepítéskor töröld a visszamaradó könyvtárakat is, mindet(!) vagy keresgélj a beállítások között. Sajna más ötletem nincs - illetve a már említett firefox, ami még jobb is.

Csuhás

Ok, de ha lenne ilyen funkció akkor nem korlátozódna a kizárólag a google photos oldalra. Mutatok egy képernyő részletet. A másik gépen is ez a betöltés első pillanata, de ott egy fél másodperc múlva kiélesedik a kép, illetve megjelennek a fotóim helyek és dolgok mezőben is.