Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

LittleSV

Első körben mattfehér festékkel lefújtam a ledszalag szilikon borítását. Ez szinte semmit nem ért. Az aluprofilos opál borítás már egy fokkal jobb képet ad, de ahogy mondtam is túl közel van a ledszalag.
Még gondolkodtam fehér szilikonnal kinyomni az egész csövet de ezáltal csak egyszer szerelhetővé válik, és ha a hatása sem lesz megfelelő...
Még az lcd-s diffúzor fólia lehetne járható út, de most itt a környékben nem tudok ilyet.

Kidwick

Üdv!
Nem tudná Valaki megmondani, hogy mivel tudnám helyettesíteni az alábbi képen látható 6 lábú smd táp ic-t jelzése alapján nem találtam. A nagyobb ic csak a méretarány végett van a képen.
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

LittleSV

Szia,
Kicsit közelebbit mondhatnál róla. Kiféle-miféle? Miből szedted ki? Kapcsolóüzemű tápban volt a primer oldalon?

Kidwick

Üdv!
Hűtőszerelő ex apósé és egy hűtőnek a vezérlésében volt. Egy fórumon szintén keresett már ilyet valaki régebben de választ nem kapott.
Ott van fent kép is a panelról.
panel kép
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

LittleSV

PSoft

Hívjál holnap napközben...
[#t200p40476#]

wsproBAGI

Szia,
Esetleg: UCC28742DBVR

Kidwick

Nagyon szépen köszönöm!
Holnap továbbítom az illetékesnek.
A fénykardhoz ha kell,szerintem 0 forintért tudok szerezni neked a lejjebb említett "lapostv"-ből származó fóliát a "lapostv" szerelő barátomtól:)

LittleSV

Most nézem, ezen a képen 8 lábú van beforrasztva, nem 6 lábú.
Azt ki kéne deríteni hogy melyik láb van gnd-re kötve, melyik megy az optocsatolóra, és a FET-re, ezekből már le lehet szűkíteni hogy 10ft-os kínai meghajtó van benne vagy sem.

Kidwick

Neked is nagyon szépen köszönöm!
Szintén továbbítom az illetékesnek.

LittleSV

Jobban megnézve megvan a 6 lábú is U2 jelöléssel. Csak a másikat láttam forrasztva...
1 láb GND, 2 láb opto, 6 láb megy a FET-re így szerintem OB2263 lesz az.

wkbgzy80t

Kösz ez az elosztó nagyon szuper!

Kidwick

Rendben van holnap megnézetem vele és jelzem az eredményt. Vagy az lesz a legjobb ha regisztrál ide és akkor nem kell hozzá szaladgálnom,hogy mit találtam. Ex após de nagyon jóba vagyok vele,lassan nyugdíj előtt álló háztartási gépszerelő műszerész. Nála tanultam annó én is csak ő pár éve vén fejjel:) elkezdte tanulni ezt a "híradástechnikai" részét is.Mosógép programokat,vezérlést, eprom írást keni vágja.Biztos hasznos tagja lesz a fórumnak.