Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

hostya

Mindkét esetben 3f motor hajtja a FŐORSÓT...
Az alapkérdés az hogy a MOTOR alkalmas-e FŐORSÓNAK..?? [#wave]

ra8nsmk6w

Ha a motor első peremét (peremes motor) Átalakitod, hogy két ferdehatású csapágy elférjen akkor lehetséges lesz. Annyira nem nagy munka. Hátúl meghagyod a hullámos lemezt, hogy arra hőtáguljon ha akar.

Vetesi75

Nem csak maga a csapágyazás mikéntje a problémás, hanem a korszerűbb motoroknál szokásos papírvékonyságú motortest, ill. pajzs öntvény a 3-4db M5-M6 összefogató csavarjával. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy a radiális erők (a mdb. befogó és a mdb. kinyúlása miatt) sokkal messzebb támadnak a csapágyazástól, mint az eredeti alkalmazásnál.

bznc93pf5

szia,

köszi, ezt én is megtaláltam de itt a kinyomtatott betűket árulják amit fellehet ragasztani bárhová, nekem az eredeti kellene.
üdv

happisusu

Próbáld meg ezt, a magyar ékezetet hozzá kell bűvölni, én ezt használom: Chopinscript
Üdv Süsü

sanka74

Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani azt, hogy az akkumulátorok színének mi a jelentősége? 3,6 V-os akkuban van piros kék zöld stb. Egy porszívóba cseréltem a kék helyett pirosat tettem bele, és nem lett jobb...
Köszönöm a segítséget.

bznc93pf5

szerintem ez nem pont az,

egyébként megoldódott de azért köszönöm

s4bkvprb

Jó reggelt! :)

Pár nappal ezelőtt fordultam hozzátok olyan problémával, hogy X és Z tengely nem vált irányt. Y irányban tökéletesen mozog. Viszont fel tűnt, hogy ha Y+ irányban mozdulok el, csak akkor mozog egy irányba X és Z tengely.

X  jobbra balra nyilakkal csak mínusz irányba mozog(kijelzőn normál működés), Z  page up es down gombal csak plusz iranyban mozog(kijelzőn normál működés)...
De ha Y tengellyel Y- irányban mozdulok akkor minden megfelelően működik..  + iránynál + ba, - iránynál - ba... Jelenleg Y tengelyhez 2db Tb6600-at,  X és Z tengelyhez 1-1 Tb6560 -at használok. Bekötésnél rontottam el valamit? Bocsi ha nem vagyok teljesen érthető :)

D.Laci

Próbáld a GND (-) közösíteni ne a (+). hátha..

jani300

Lenne egy autós kérdésem .
Mercedes C220 95 Le  1995  autó ,milyen olaj való a kézi sebességváltójába ?
Ismerős keresgélt a neten ,de nem egyértelmű hogy hagyományos sebváltóolaj vagy ATF olaj való e bele .
Az anyagiak nem fontosak , félti a kocsit .
Sok merci váltóban találkoztam ATF olajjal , amit ez ügyben valaha olvastam az annyi hogy a műanyag csapágykosarak nem szeretik a sűrű olajat , de nem tudok neki érdemi tanácsot adni .
Ha valaki tud segíteni ,köszönjük !

bznc93pf5

ha tutit akarsz akkor bemennék a helyedben a merci szalonba és ott megmondják a tutit! de szerintem a bárdi, a láng vagy a többi nagyobb alkatrészüzletek is tudják

remrendes

Castrolnak es a Shellnek a honlapjan van olajvalaszto.

J-Steel

Automata vagy Manuális?
Hány sebességes?

J-Steel

Itt van egy hivatalos MercedesBenz lista az engedélyezett olajokról.

J-Steel