Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

iadbesaa

Köszönöm, a nagyobbik csatlakozó nem 2.54mm, hanem 4mm. körüli lábtávolságú. Megmérni nem tudom, mert még nem kaptam meg.

gtibi

f2266unib

üdv az uraknak

Elkelne egy kis segítség MACH3-ban. Azért ide írom, mert ez a dolog régebben működött ám mióta új vezérlőm van és ennek okán a programot is újra kellett állítani most nem megy.
Valami okból kifolyólag nem működik az AUTO TOOL ZERO eszköz. Illetve működik mert elindul érint és visszatér DE: A DRO nem azt mutatja amit kéne. Korábban úgy volt hogy elindult lassan negatív (le) irányba aztán az érintés után nullázódott és visszaállt a megadott próba (offset) + megadott magasságba. Most ugyanezt a scriptet használom de a DRO sokkal többet mutat ráadásul amíg a MASHINE CORD Z tengelyen lefelé negatív tartományba megy addig a work pozitívba számol (Pl -10 töl elindul mérni. Rögtön átvált 0 ra utána lefele pozitívba számol. Érintés után elindul felfele (negatív felé számol) majd terv szerint megáll és bedob egy pozitív számot.) Ezen kivül minden szabályosan működik... van valakinek ötlete?

Köszönettel

Kanegér

iadbesaa

Köszönöm. A legjobb lesz, ha megvárom, míg megjön a cucc, és pontosan megmérem a láb távolságot.

4u88hx8j6

Segítséget szeretnék kérni
A következő bemenet értelmezésébe és hogy kell bekötni.

''they have 10K pull-ups, so will read high when unconnected.,,

Köszönöm a segítséget előre is.

kuner

Felhúzó ellenállás van beépítve, tehát az adott bemenetet földre zárva tudod aktiválni.

jani300

Van néhány ilyen inverter szerűségem .
Nem találtam róla semmit a neten .
Nem tudom eldönteni szünetmentes e .
Ismeri valaki esetleg ?

jani300

PSoft

svejk

Janié a B sorozat, Te meg a T tápegység sorozatot linkelted.

PSoft

svejk

Nem, én voltam figyelmetlen! :(
A linkedben szerepel a B27 és írja is a végén, hogy 2x60-as Anderson csatival van szerelve, tehát 100 A-es tápegységről van szó.

jani300

Urak , köszönöm !   Tényleg nem találtam .
Akkor inverteres tápegység ?
Jó lesz az akkor , kell vennem még :)
Nem tudom mit csesztem el ...

svejk

Inkább kapcsolóüzemű tápegység a neve.
27 V  100 A

jani300

Fojtóval , ez co hegesztő is lehet ? :)
Csak felhaktottam a burkolatot és belenéztem ,
de  persze igazad van , kapcsoló üzemű .
Veszek még párat .