Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

csjoki

Hatlapfejű csavarod nincs kéznél? Hegeszteni rá egy szárat, vagy erős fogóval is megerőszakolható! Üdv.

zozo

Akkor egy M8*160-as hatlapfejű csavarból kell pipakulcsot hajlítani hozzá :)

Révész Richárd

fn47xk7ei

Talán van egy sarokcsiszolód vagy egy kis asztali köszörűd és egy darab vasad . Hatszöget elég egyszerű készíteni házi körülmények között is csak egy kis kézügyesség kell hozzá .

fn47xk7ei

Legalábbis nálam bevált a sarokcsiszoló - elektronikát is azzal szoktam szerelni .[#eplus2]A mai nap például egy 5 V-os relét kellett alkotnom , hát összeköszörültem egy nyolccsatornás szilárdtest relét egy plc modulból .

jani300

12,7
Remélem megelőztél , az átirányítást nem néztem .
De ha már 10 perce eresem akkor itt van :)

svager

jani300

Megnéztem de ez ahhoz való amiben két kiugró csöcs van ,nem ?  Muszáj állandóan variálniuk ...

smalla

Sziasztok, kérlek segitsetek nekem, mert nem jövök rá, hogyan kell a munkadarab nullpontot felvenni mazak cam t3 mas eszterga vezérlésen.

Biztos triviális, csak nem tudom, hogyan kell...

svager

jani300

pp4pf5dy

Üdv,

a következő a problémám. Az Aspire-ben megírt g-code
(Mach 2/3 ATC Arcs (mm))-t egy Mach3 driveren futtatva vágok. Eddig minden jó volt, csak elszállt a driver, újra raktam de most nem akarja lefuttatni a 1000 sor feletti codokat vagy hibásan futtatja.

Mi lehet a probléma és mi a megoldás?

Esetleg Debrecenben ismertek valakit aki CNC marógépekkel és a szoftverekkel foglalkozik?

Előre is köszönöm.

designr

Ezt teljesen felesleges volt mindenhova beirnod.

pp4pf5dy

Mert minden hol megjelenik? Vagy nem jó a kérdés?