Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Válaszoltam a Rajzok G-kódok topikba.
Elég egy helyen kérdezni.Csak szemetelsz, és követni se tudod, hol válaszoltak.

guliver83

Szia!
Megoldódott már a vezérlésed?
Szívesen segítek ilyen kártyát használok egy pár gépben!

De egy jó adatlap sokat szokott segíteni!
[#eljen]

smalla

Nemár, senki nem használ itt Mazakot?

prinx

Üdv, talán tudok segíteni igaz, hogy Mazak illetve siemens vezérlésű megmunkál-okon melózok, nálam a helyzet menüpont alatt van egy nullpont eltolás menü ott az adott nullponteltolásnál( G54-G58-ig) 0-od a tengelyt amelyiket felveszed. Ha tudsz írni géptípust akkor talán többet tudok segíteni. Magyar nyelvű a te géped?
Üdv H.Attila

smalla

Szai, a gép Mazak Qt10n atc. Mazatrol Cam T 3 vezérléssel. Mazatrol programban.

köszönöm

s4bkvprb

Köszönöm szépen a sok segítséget tegnap este sikerült össze hozni :) megy szépen, már csak abban nem vagyok biztos hogy melyik lépésszamot állítsam be a motor vezérlőn. :) jelenleg a 8-on (1600) van de "kicsit nagyon lassú" arduinohoz képest. Mach3 ba jelenleg ugyan az a lépésszám mint arduinonál csak a sebesség lett annyival feljebb hogy még bírja a motor :) vagy inkább ezt a részt felejtsem el? :)

Köszönöm még 1x a segítséget :)

D.Laci

Ha elárulnád a hibát és annak megoldását, akkor sokat segítenél más kezdőnek hasonló helyzet esetén.

iadbesaa

Segítséget szeretnék kérni a képen látható fehér színű kétféle csatlakozó beazonosításához. A megrendeléshez a pontos tipus meghatározás és méret adatok kellenének. Köszönettel : martoslaci1.

s4bkvprb

A hiba az volt hogy motor nem mozdult, kicsit melegedett de mozdulni, nem mozdult. Itt kaptam segítségnek 2 képet, ami alapján össze kötöttem majd tálaltam egy youtube videót a mach3 beállítására  :)

És így sikerült mozgásra bírni :)

iadbesaa

A képen látható drivert megrendeltem, a fehér színű slot-okhoz szeretnék csatlakozókat rendelni, de tipus nélkül nem találok. A láb távolság méreteket nem ismerem, oda beforrasztható sorkapcsokat szeretnék rendelni. Erről szól a kérdés, egyébként köszönöm a gyors választ. Üdv: martoslaci1

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

gtibi

iadbesaa