Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Összegezzük:
Hidegen megy rendesen (kézi mozgatással is)?
Csak melegen áll meg?
Tesztelted más PC-vel (szofverrel) is?

Elképzelhető, hogy az 5V-os stab IC túlmelegszik valamiért és le-le szabályozgat, amitől a PIC megzavarodik. Okát csak szervizelve tudom megállapítani (hozdd el a vezérlőt+tápot+ 1 motort, ha tudod)!

Ha hideg nem tudod lefogni (ugyan akkora sebességgel hajtatva), ha meg meleg (15perc után?) akkor meg igen?

000000000

lorant! Ez a téma a H1 topicba való, majd fojtatjuk ott!

000000000

000000000

aszbolit:

Azt a pdfet én is megtaláltam, de bekötés nincs rajta:(

rcmodell.hu fórum - motoridom gyártás topik: aktívan írkáltam is bele:D

000000000

ja amugy nem sony, hanem sanyo semiconductor gyártotta, de nekik ennyi van az oldalukon:

http://www.eu.sc-sanyo.com/ProductInfo/STK/Datasheet/STK%20Datasheet2.html

(És ez is japánul:S)

s5f8tmfv3

000000000

Téged miért hívnak amatőrnek???:D:D

Én egy óráig keresgéltem...

Köszi!

s5f8tmfv3

[#wink]
Nincs mit, tedd be a kedvencek közé ezt a lapot, tényleg "sokat tud".

tumnmsi57

Szia István!

Két hülye kérdésre kellene válasz!
Ha a H1-re ráadom a tápfeszt a LED-ek villognak?
A dobozolt H1 tetején a ventillátor szív vagy fúj? Szív ugye?
Köszi

000000000

aszbolit = albino lynx :)
Kicsi a világ!

000000000

000000000

Valaki mondjon már valami okosat!

Szopat ez a tetű mach. Kaptam egy paneltervet gerber file formátumban. Természetesen nem isolated gerber file. Sikerült átkonvertálni az inverzére. Gerber file nézegető programban szépen megjelenik, méretarány helyesen.
Innen exportálom HPGL formátumba. Nyitom a mach-ben, beállítom, hogy mm-es osztás (mindegyik programban ezt használom, állítom be!!!). Erre berakja kicsinyítve a panelt.  
Mindegy, próbáljuk tovább. Ilyen f*sza marópályát generál:

http://i56.photobucket.com/albums/g199/albinolynx/01-1.jpg" TARGET=_fnew>1 kép
http://i56.photobucket.com/albums/g199/albinolynx/02-2.jpg" TARGET=_fnew>2 kép

000000000

Ellenőrizd a tizedes pont/vesszó problémát!

000000000

Ellenőrzöm, ha bővebben leírod, hogy mit nézzek és hol!

000000000

ismert probléma éha az, hogy a Magyar Win a tizedes pont helyet vesszőt rakat a programok által generált számokba. nézd meg a generált G-kódot a koordinátáknál mi van (vessző vagy pont)?! Csak a pont (.) megfelelő!!!