Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Egy Lenze 370W (kb6-7Kg)visszacsatolt fordutatszám szab.. 1000-3500 ford/perc. bika erős...

Ez ami neked van hány darbos a készlet?
Valoszinű ez a E32... Eladó?
vagy van valakinek eladó valami ilyesmi...
Sürgős...

bmejdz9nu

A csere talán... kupba behúz motor menetes hüvejjel meghűz .. majd... ez még odébb van..

Robika37

Üdv Péter !
Én használok ilyen szerszámbefogót morse 4-es csatlakozásút (E32). Menetes behúzószárral rögzítem a fóorsóba elég jól be tud szorulni. Szerintem automata cserélőnél felejtős. A 370W-os motor szerintem kevés egy ilyen méretű befogóhoz, főleg ha ki akarod használni a nagyobb átmérőjű szerszámokat is.
További szép estét!       Robika

bmejdz9nu

Igazad van, de a 25-öst megpóbálom. Majd motort cserélek.
Amit igen szeretnék elérni, hogy valami (hogyís hívják) index fejjel (amibe 2 lapka van) aluminiumnak a felületát szépre marni, símítani... na most látni milyen kezdő vagyok..

bmejdz9nu

Az automata szerszámcsere:
Az amit ember ki tud cserélni azt gép is...
Csak elég okos ember kell, hogy ezt kifilózza...
(nem magamra gondoltam...)

000000000

Így hirtelen nem tudom fejből, hány darabos. Nem eladó, mert manuális gépen használom.  

370W a teljesítménye, vagy a típusjelölése?
Fényképezd már le kérlek, mert kíváncsi vagyok.

Osztom Robika37 véleményét. Ne kapkodj, mert csak összezavarodsz. Jövő héten valószínűleg tiszteletemet teszem az NCT-nél. Megérdeklődöm, hogy mi a legkisebb szerszámbefogó.

000000000

Elméletben ez mind szép és jó. Gyakorlatban a cortini gépen 3-szor cseréltek komplett szerszámcserélő egységet. Végül is saját költségen játszadozhat az ember.

Kristály Árpád

Hallihó Péter!
őszinte leszek nem igazán értem, hogy  ezzel a kütyűvel, hogy óhajtod megoldani az autómatikus szerszámcserét?
Én is rendelkezem ilyen befogóval 3-as morse kúppal és betétekkel. A Nóniusznál kapható (kőbányán minden méretben)
Apropó.... A filetárban fel lett téve a 2.talin látható szerszámbefogó rajza PDF-ben
Hallihó

bmejdz9nu

a 15 patron és a befogató: 100 USD... ezért itt mit adnak...

bmejdz9nu

nézd meg a tárhelyet amit csináltam van egy csomó CNC videó és anyag - teljes gyüjeteményem ... (csevegő topik...)
a HunBay.com holnap talán kész lesz...

000000000

Most én elvesztettem a fonalat, Te most készíteni akarsz egy Magyar licites webhelyet (www.hunbay.com)? Vagy tévedek?

bmejdz9nu

Hát valami ilyesmi...  
Mit szólsz hozzá?
A jól megjegyezhető névhez?
Persze csak valami gyermeteg dolog lenne először...

000000000

Az ötlet jó és esetleg (ha gondolod) a bevezetésben is tudok segíteni (link támogatás, reklám, stb)!
Egy jó motort keress hozzá!!!

bmejdz9nu

Ez az ami nincs a motor...
Valaki itt ajánlott egyet de 200 USD és csak angolul megy...
Valami magyar és váltható más nyelvekre megoldás kellene.
A HunBay.com most kerül át egy amerikai szerverre ahol korlátlan tárterület áll rendelkezésre !!! (nem 10-20-100 Giga hanem korlátlan...) Forgalmi korlát sincs!
Ez ám a lehetőségek ... és a fel-és letöltések tengere...

000000000

Segítsetek!  

Van kétfajta motorom az egyik:  

EM-242  
STH-39H112  

a másik:  

EM-284  
STP-42D221-01  

Kérdésem, hogy valaki megtudná-e mondani, hogy a műszaki paramétereit hol lehet megtalálni a két motornak, vagy esetleg valami infót valaki tud-e róluk?  

Mind a két motor EPSON nyomtatóba volt.  

Üdv.: KaCsa [#papakacsint]