Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sufnituning

Lehet, más technikát csinálnak a barátodék[#nemtudom]

sufnituning

itt alul az oldalon a leírása

MoparMan

rengeteg krómozásra váró alkatrészem van. több márkát is kipróbáltunk. mind hitvány és csak messziről hasonlít a krómra. így inkább sok pénzért, még több utánajárással szerzem a be a korabeli ép alkatrészeket eredeti krómmal.
ha zongorázni tudnám a különbséget, én lennék Fischer Anni...

sufnituning

Látom, még mindig nem érted[#fejvakaras]
Nem a márkákról beszélek, hanem magát a technikát nem jól csináljátok. Lefordítom: egy hentes el akar vágni  egy csontot gereblyével, többféle állat csontját próbálja elvágni, különféle gereblyékkel, de valahogy nem megy neki, mindig csak olyan trancsír lesz belőle, erre jön valaki és a kezébe ad egy bárdot, talán avval majd könnyebb lesz![#circling] Szerinted is könnyebb? Más a technika? Szépen fogja darabolni a csontot?[#puszi]

MoparMan

nyilván. sosem láttunk ilyet, csak gondoltuk kipróbáljuk pár százezerért...
ne legyél már mindentudó...

3ebj3bk8b

Hello,

Én fémgőzöléssel foglalkozom. Távcsőtükröket gőzölök,nagyvákuumban, többnyire alumíniumot.A króm ezzel a módszerrel barna lesz és viszonylag vékony réteget lehet felvinni, 1 mikron alatt. A fémgőzölés inkább polírozott felületekre való, amik nincsenek mechanikai hatásoknak meg az időjárásnak kitéve.

MoparMan

én nem tudom mit visznek fel, nem mondtam hogy krómot.
több millió kültéri műanyag autóalkatrész van fémgőzölve és viszonylag tartósak.

ra8nsmk6w

5 évet irnak, de 2 év után már borzalmas látvány. Persze a friss munka az szép valóban. Nekünk már csináltak fürdőszoba üvegajtóra fogantyút és nyitó gombot is. Azt is megjegyzem , hogy az még frissen sem közelitette meg a hagyományos krómot. Ha csináltatod az ára minden csak nem barátságos. "Hoztam is meg nem is, Kaptál is meg nem is, Láttad is meg nem is" Mátyás után nagyon szabadon.[#smile]

MoparMan

akkor biztos azok sem értenek hozzá... [#eplus2]

sufnituning

Lehet, hogy tőlük tanultátok[#eplus2]

000000000

Mért is kimélik azt sok szép veterán kromozot alkatrészeket autok/ motorokon az idöjárástok ahogy látszik szépbek annyi munka is van vele hogy mindik csillog álando védik subickolják ápolgasák mert a pára jelen van mindig...[#fogmosas]

Bordogh

Üdv! kéne nekem egy kis segítség! Olyan jelölő filcet keresek amit pl hántolásnál az egymáson érintkező felületekre használnak, hogy látható legyen hol érintkezik egymással a két anyag és hol nem. Illetve átjelölésre is használják, pl furatok helyeinek megjelölésére. Milyen néven futhat ez, és hol kapható?

Köszi!

Csuhás

Két különböző anyagról beszélsz: Az egyik a tusírfesték, ez nem szárad be és kb cipőpaszta állag. Így keresd: tuschierpaste
A  másik gyorsan száradó előrajzoló festék, amit így találsz meg: steel blue layout fluid

Bordogh

Köszi rákeresek! Mindkettőre szükségem van most hirtelen... :)